Pastrva na valdostanski način savršen je ručak ili večera.
Ova savršeno ukusna torta osvojiti će svačije nepce, a naročito je namijenjena ljubiteljima kakaa.
Slastica koja svojim veselim kombinacijama boja pruža užitak na više razina.
Ratatouille je specijalitet francuske kuhinje iz provansalskog dijela, a u ovom se vegetarijanskom složencu jasno osjećaju španjolski i talijanski utjecaji.
Juha od luka odvajkada je priznata, ne samo kao ukusno jelo već i kao iznimno dobar lijek za organizam.
Savršen recept za dane kada trebamo unijeti u organizam više hranjivih tvari nego obično.
U ove blagdanske dane svi volimo kušati fini tradicionalni kuglof te vam stoga donosimo odličan recept za njega.
Jednostavan za pripremu kruh od banane može biti idealan kolač za popodnevnu stanku.
Trauttmansdorff je staro austrijsko plemićko koljeno sa sjedištem u Bečkoj šumi.
Jean Anthelme Brillar-Savarin po kojem je nazvana ova mješavina kolača i slatkiša, bio je ugledan gastronom.