Saznajte kakva je anti-age njega najbolja za vašu dob

Pa zbog čega Francuskinje hrle u ljekarne po svoje omiljene prirodne anti-age kreme i serume?

Odgovor je vrlo jednostavan. Zato jer prirodno besprijekorna koža predstavlja must ne samo žena Francuske već i žena cijelog svijeta, a snaga učinkovitosti što prirodnijih proizvoda i užitak njege oduševljava svaku ljubiteljicu prirodne kozmetike koja traga za savršenom anti-age njegom i prirodnom ljepotom.

fashion moda žena hlače

Prekrasna koža je i nama nadohvat ruke, važno je samo odabrati one proizvode koji odgovaraju našim godinama i tipu kože

Istina je da što prije počnemo njegovati kožu protiv starenja, to bolje.
Suprotno uvriježenom mišljenju, štete od sunca na koži zapravo se događaju tijekom našeg djetinjstva i mladosti, a posljedični znakovi se mogu početi pokazivati već u ranim dvadesetima.

No, to ne znači da naša koža zahtijeva potpunu anti-age rutinu već od mlađih godina, naša koža ima različite potrebe u različitim razdobljima života.

žena njega 20 godina

U dvadesetima i tridesetima…

Iako je možda prerano početi razmišljati o svakodnevnoj uporabi kreme protiv bora, preventivna njega kože je nevjerojatno važna.

Antioksidativni kompleks, kao što onaj cvijeta Jasmina, koji se bori protiv slobodnih radikala koji je glavni faktor odgovoran za starenje kože, izvrstan je odabir, posebno ako živimo ubrzanim tempom života i u urbanim gradskim sredinama.

Svakako se moramo brinuti i o regeneraciji zdravih stanica kože i to koristeći hranjiva sredstva za čišćenje, esenciju ili tonik, hidratantnu kremu, njegu oko očiju te masku po potrebi. Bit ćete zahvalni sami sebi u godinama koje dolaze.

Unatoč tome što se ozbiljniji znakovi starenja počinju javljati kasnije u životu, u našim dvadesetima, posebno tridesetima, koža može početi gubiti sjaj i blistavost te biti sklona dehidraciji.

Počinju se pojavljivati i prve bore prvenstveno kao posljedica nedovoljnog sna i onečišćenja iz okoliša.

U tom slučaju sastojci poput hijalurosnke kiseline i detoks kompleksa vrlo su učinkoviti.

Boosteri – za dnevnu i noćnu njegu – pružit će koži optimalnu hidrataciju i blistavost, napuniti stanice kože optimalnim razinama energije, dok će noću pomoći koži da se potpuno obnovi detoksicirajući je od staničnog otpada nakupljenog tijekom dana.

Formule boostera koi se nude na tržištu su prilagođene svim tipovima kože, pa i svim životnim razdobljima.

žena njega maska 30 godina

U četrdesetima…

Kako ulazimo u četrdesete, naša koža postaje mnogo osjetljivija na utjecaje starenja. Proizvodnja kolagena se rapidno smanjuje, a kao rezultat naša koža počinje gubiti elastičnost te se pojavljuju dublje bore.

Vrijeme je za kreme koje stimuliraju proizvodnju vitalnih proteina kako bi se popunile bore i poboljšala čvrstoća kože.

Ključni sastojak za tu potrebu može u prirodnm proizvodima biti cvijet dnevni ljiljan (Daylily Oleoactif) i mimoza, koji rade na anti-age njezi za lifting i učvršćivanje kože.
Ove biljke ciljaju 3 ključna proteina u mladenačkoj ljepoti kože.

Korištenje dnevne i noćne anti-age njege u ovoj je dobi nevjerojatno važno.
Uz dnevnu i noćnu kremu, važno je dodati i serum koji će „zaključati“ vlagu u koži, ali i dodatno potaknuti djelovanje krema. Koža će postati čvršća i „podignuta“ te kao da je ponovno udahnula mladenački sjaj.

žena njega 50 godina

U pedesetima i nadalje…

Većina se žena u ranim pedesetima susreće s menopauzom, što ima velike utjecaje na stanje naše kože. Kako se razina estrogena smanjuje, zaštitna barijera naše kože i sposobnost zadržavanja vode i lipida znatno opada, ostavljajući naš ten ozbiljno suhim i dehidriranim.

Ovaj proces samo pojačava vidljivost dubokih bora uz dodatnu pojavu tamnih mrlja i sivog tona kože.

Stoga je u ovoj dobi potrebno koristiti mnogo bogatije i intenzivnije formule koje aktivno prodiru u kožu. Upravo stoga treba koristi proizvode s Bi-floralnim stanicama Šafrana i Bugenvilije. Ciljajući bazni sloj epidermisa, pomaže u obnovi kože i pomlađivanju njezinog izgleda.

U ovoj dobi tamne mrlje također počinju biti vidljivije i na našim rukama. Stoga redovito koristite ciljanu, hranjivu anti-age kremu za ruke protiv pigmentacijskih pjega.

Dakle, vrijeme je da izaberemo ono što nam najviše odgovara i započnemo sa svojim svakodnevnim anti-age beauty ritualom.

Facebook Like Button