Villa Pattiera hotel smješten u stoljetnoj palači

Cavtatski hotel s bogatom gastronomskom ponudom i vrhunskom uslugom.

Hotel Villa Pattiera, kategoriziran sa 4 zvjezdice, smješten je u stoljetnoj palači na samoj Cavtatskoj rivi, a nudi 12 luksuzno opremljenih soba podijeljenih na Standard, Superior i Deluxe. Standard sobe sadrže francuske ležajeve, prostorno su manje no jednako suvremeno opremljene kao deluxe i superior sobe, sa zasebnom ili zajedničkom terasom.

Deluxe soba stilski je dizajnirana i opremljena udobnim krevetima, klima uređajem, televizorom sa satelitskim prijemom, mini barom te direktnom vanjskom telefonskom linijom, a mogu smjestiti i do četiri osobe.

U sklopu hotela nalazi se restoran „Dalmacija“ poznat po svojoj dugogodišnjoj tradiciji u pripremanju autohtonih dalmatinskih i mediteranskih specijaliteta. Osoblje hotela nudi i usluge posluge u sobu, prijevoza iz/do zračne luke, čuvanja djece, pranja i glačanja odjeće, posluživanja doručka u sobi , čićenja cipela i korištenja uređaja za fotokopiranje i faksiranje.

Hotel je idealan za romantične proslave vjenčanja, a u njemu se  nalazi i mjenjačnica te je moguće i unajmiti bicikle ili automobil. Uz prethodnu najavu dozvoljen  je i boravak kućnim ljubimcima. Tijekom sezone u trajanju od 25. srpnja do 25.kolovoza obavezan je boravak od najmanje tri noćenja.

Cijene noćenja ovise o vrsti smještaja i razdoblju u kojem namjeravate boraviti, a kreću se od 89 do 225 eura.

HOTEL: Villa Pattiera 
LOKACIJA: Cavtat (Trumbićev put 9)
KONTAKT: Tel: +385 20 478 800, e-mail: info@villa-pattiera.hr
KAKO DOĆI:autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 18 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 18 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 5 km)

Facebook Like Button