Pripremite se za slatko-slana jela s ponekim gastronomskim iznenađenjem!
Jednostavni i ukusan koktel od kave koji učinkovito unosi toplinu u kosti već sedam desetljeća.
Naučite samostalno spremati originalnu i najpopularniju u svijetu talijansku pizzu iz Napulja.
Kruže priče da ovaj koktel na bazi soka od rajčice liječi neugodne posljedice mamurluka.
Popularni koktel na bazi tekile, kojom Meksikanci nazdravljaju sve važnije blagdane i praznike.
Isprobajte ovu mesnu poslasticu u lisnatom tijestu.
Tradicionalan bliskoistočni desert koji se na sjeveru Crnog kontinenta spravlja s punjenjem od pistacija.
Afrička verzija mesne štruce idealna je poslastica od mljevene govedine i sastojaka koje možemo nabaviti i kod nas, a donijeti će dašak osvježenja slasnih okusa za sve koji obožavaju mesne štruce.
Pozole je tradicionalno meksičko jelo, fina juha, koje se Meksiku jede još od 13. stoljeća. Pozole se može jesti kao cjelovit obrok, a poznat je i učinkovit i kao lijek protiv mamurluka koji se koristio još iz pretkolumbijskog doba.
Jednostavan kolač od jagoda smišljen u čast ruske plesačice u prvoj polovici prošloga stoljeća u Australiji.
Ukusni zalogajčići iz zemlje izlazećeg sunca, koje uz malo truda i pažnje možete pripraviti i u vlastitom domu.
Koshari je nacionalno jelo Egipta, a ujedno zdrav i ukusan vegetarijanski obrok za svaku priliku.
Ovaj složenac iz tave brzo se i jednostavno priprema, a ako su vam dosadila uobičajena jela u vašoj kuhinji ovaj će recept biti pravo osvježenje.