Balzamača je tradicionalno hrvatski desert koji se spravlja od hranjivog kukuruznog brašna. U određenim dijelovima hrvatske ovu savršenu poslasticu zovu još i bazlamača, zlevanka ili zlivanka no kako je god nazivali ovaj recept je jednostavan za spravljanje, a okus je nezamjenjiv
Krepko varivo s janjećim mesom i ukusnim povrćem prava je poslastica.
Sezona je bundeva ili popularnije buča, a poznato je da je ona izvor snažnog antioksidansa beta-karotena, vitamina i minerala.
Konzerviranje je metoda apertizacija hrane, koja se izvodi od davne 1810. godine. Konzervirati možete i voće i povrće, a u procesu konzerviranja, hrana je potpuno sigurna, a okus konzervirane hrane se uvelike ne mijenja.
Jeste li probali puding od tapioke?
Jednostavan i osvježavajući kolačići savršeni su za serviranje uz popodnevni čaj ili kavu.
U vrijeme obilja svježih smokava predlažemo recept s kojim ćete ukrasiti kraj objeda ili se zasladiti tijekom dana.
Jednostavna slastica koja će obogatiti vaše nepce.
Ova pileća juha dolazi nam iz Kolumbije i prava je blagodat za sve ljubitelje juha.
Šljiva je jednostavno voće u kojem možete uživati na bezbroj načina.