Poznate osobe časte vas doručkom u McDonald’su

Volite subote u središtu Zagreba? Zamislite da tijekom jutarnje špice, odlučite svratiti u McDonald’s, a tamo vas na blagajni dočeka Ivana Mišerić odjevena u pidžamu i kaže – danas te McDonald’s časti doručkom i kavom. Izvoli!

E, upravo vas takav scenarij očekuje u McDonald’su u Jurišićevoj ulici u Zagrebu gdje će u subotu, 28. svibnja poznate voditeljice Ivana Mišerić i Petra Nižetić častiti posjetitelje slasnim McMuffinom sa slaninom i jajima i kavom. Riječ o akciji Dan D, odnosno Danu doručka, koji će McDonald’s, osim u Zagrebu, organizirati u restoranima diljem Hrvatske te častiti svoje goste McMuffinom i kavom u periodu od 9.30 do 10.30 sati.

I da, Ivana Mišerić i Petra Nižetić bit će odjevene u pidžame dok vas poslužuju doručkom jer doručak u McDonald’su je toliko dobar da ćete pomisliti da ste kod kuće. Evo i zašto – ovdje se pospani možete zavući u omiljeni kutak i u tišini uživati u omletu ili McMuffinu, finoj kremastoj kavi i novinama koje će vas uvesti u dan zanimljivim temama i aktualnostima. A sve to možete isprobati upravo sljedeće subote na Danu doručka u McDonald’su.

„Ovom akcijom želimo podsjetiti građane da je doručak najvažniji dio dana i tom prilikom im osiguravamo i posebno iskustvo koje će ih ljepše uvesti u dan koji je ispred njih. Više se ne morate odricati svojih omiljenih rituala jer vas u McDonald’su uvijek čeka vaš kutak za jutarnji mir i slasne zalogaje.“, istaknuo je direktor McDonald’sa Hrvatska Pavel Pavliček te dodao kako će doručak u McDonald’su voljeti baš svatko jer je prilagođen svačijem svakodnevnom ritmu, vrsti posla i dodatnim fizičkim aktivnostima.

Zanima vas što je zapravo McMuffin?
Većina će na spomen McMuffina pomisliti na maleni kolačić u papirnatom omotu, no McDonald’sov McMuffin je zapravo engleski mufin, odnosno, posebna vrsta žemlje namazana maslacem, koja dolazi u nekoliko varijanti, a najpopularniji je upravo onaj sa slaninom i jajima. Jedan od omiljenih doručaka u McDonald’s restoranima diljem svijeta inspiriran je poznatim engleskim doručkom, a osim McMuffina sa slaninom i jajima, u McDonald’sovoj ponudi se nalaze McMuffin sa sirom i jajima, McMufin Fresh s piletinom, McMuffin sa svinjetinom i jajima te McMuffin Fresh s jajima.

Osim McMuffina, u McDonald’sovoj ponudi za doručak nalaze se i Snack Wrap sa slaninom i jajima, McToast sa sirom i šunkom, omlet sa šunkom i omlet sa šampinjonima, lagani McMuesli i brojne druge slane i slatke varijante.

Kada se poslužuje doručak u McDonald’su?
Svoj omiljeni jutarnji obrok u McDonald’su možete pronaći svakog jutra do 10.30 sati, a nedjeljom i blagdanom do 11 sati. Doručak se poslužuje u svim McDonald’sima diljem Hrvatske, osim u restoranima u trgovačkim centrima Arena Zagreb, Avenue Mall, City Center One Zagreb i Split te Mall of Split.

Za vrijeme posluživanja doručka, dostupan je i dio proizvoda iz standardne McDonald’s ponude (deserti, pojedine salate i pommes frites).

Facebook Like Button