essence trendovska kolekcija

S trendovskom kolekcijom “exit to explore”, essence otkriva egzotični svijet Amazone početkom rujna 2016.

Inspirirana neobičnom prirodom i raznolikosti vrsta, kolekcija sadrži intenzivne boje poput boje marelice i grimizne, teksturu visoke pokrivenosti i ljetno-cvjetni dizajn proizvoda. Apsolutni jungle naglasci su sjenila s holo efektom koja se prelijevaju i osvježavajući ruževi za usne s mirisom mente.

exit-to-explore-1

Otkrijte prašumu – sa essence!

essence exit to explore – sjenilo za oči
Kameleon oči! Tri nježna sjenila s velikim rasponom boja stvaraju intenzivni make-up look za oči u zelenoj, ljubičastoj, boji marelice i duginim bojama koje čine holografski završetak.

essence exit to explore – refreshing ruž za usne
Boje za hlađenje. Tanka olovka u toploj marelici i vedroj ružičastoj pružaju usnama odličan miris i blago hladni završetak.

ess_ExitToExplore_body_cuticle_tatoos_feel the jungle vibes.jpgessence exit to explore – sjailo za usne
Prirodan sjaj . Prozirno sjajilo razvija individualnu ružičastu nijansu, suptilno nijansira usne i ostavlja ih lijepog i sunčanog izgleda.

essence exit to explore – rumenilo
Tropski ! Rumenilo s jedinstvenim rasponom boja od marelice do ružičaste daje obrazima svjež izgled kao da si se upravo vratila s krstarenja rijekom Amazon. Sa dizajnom šarenih cvijetova .

essence exit to explore – lak za nokte
Poput džungle. Zelena s uljnim efektom, sjajna marelica , metalik ljubičasta sa folija završetkom i roza sa holografskim sjajem donose fantastičnu shemu boja Amazone na noktima.

essence exit to explore – tetovaže za tijelo i kutikule
Bez obzira jesu li papige, cvjetovi hibiskusa ili palme – cool tetovaže s holografskim efekatom mogu se primijeniti na odabranim dijelovima tijela ili kutikulama kao veseli hvatači pažnje.

essence exit to explore – gumice za kosu
U punom cvatu. Dva Frangipani cvjeta u bijeloj i ljubičastoj boji daju bilo kojoj frizuri tropski dodir.

essence exit to explore – toaletna voda like a jungle dream
Ljepota prirode. Ovaj voćno-cvjetni miris s egzotičnim notama kokosa i cvjetnim notama, svakako budi želju za uzbudljivim ekspedicijama kroz prašumu.

essence “exit to explore” biti će dostupna početkom rujna na prodajnim mjestima Dm-a, Bipe,Kozma, Konzuma do isteka zaliha.

Uz dopuštenje: vm2 (sve fotografije)

Facebook Like Button