Versace Dylan Blue

Versace predstavlja Dylan Blue, novi muški miris iz kolekcije Versace Pour Homme.

„Dylan Blue je miris današnjeg Versace muškarca. To je miris pun karaktera, osobnosti, izraz njegove snage i karizme. Pretvara tradicionalne note u totalno moderne, potpuno svježe note za danas, i sutra.“ Donatella Versace

Fougère miris
versace-dylan-blue-1Vrlo prepoznatljiv s drvenastom notom baziranom na jedinstvenim svojstvima dragocjenih i prirodnih sastojaka. Kompozicija započinje notama prirodnih citrusa, bergamot i grejp u kombinaciji s modernom notom smokvina lista za ekskluzivnu mediteransku svježinu. Vodene note daju dubinu mirisu i zatvaraju citrusni krug. Listovi ljubičice s daškom crnog papra dodaju novu, drugačiju muževnu dimenziju.

Sofisticirane i inovativne drvenaste note kao što su ambrox, papirus i organski pačuli zaokružuju mirisno snažno pulsirajuće srce. Zrno tonke, dragocjen šafran i note tamjana otkrivaju topao i senzualan karakter. Note mošusa daju intenzivan i zavodljiv završetak novom mirisu.

Bočica
Bezvremenski dizajn bočice, obojano staklo, čiste linije s kultnim simbolom Versace-a, Meduzom. Još jednom, aluzija na mediteransko more i kulturu jako je vidljiva: Moderna, svježa, intenzivna, duboka i senzualna.

Crno-bijelu kampanju za novi miris “Dylan Blue” snimio je Bruce Weber. „Promatrao sam mnogo filmova u zadnje vrijeme, gdje su glumci borci mješovitih borilačkih vještina. Čini se kao da se uvijek dokazuju, kako bi se ženski likovi zaljubili u njih. Mislio sam da bi bilo vrlo zanimljivo napraviti neke fotografije a i film koji bi se bavio ovakvom vrstom odnosa. Mnoge žene koje znam stvarno poštuju osjetljivost i ranjivost muškaraca. Htio sam pokazati da muškarci mogu imati i ove osobine, dok ostaju snažni i disciplinirani – poput velikih sportaša a i dalje se zaljubljuju u djevojku svojih snova. Za mene, Versace oduvijek predstavlja strastvenu vožnju. Zato sam oduvijek volio raditi s njima, jer daju fotografima i filmskim autorima poput mene slobodu da zamislimo veliki život”. Bruce Weber

versace-dylan-blue

Uz Gigi Hadid, u videu se pojavljuju muški manekeni Trevor Signorino, Alan Jouban, Louis Solywod i Filip Sjunesson, ali i borci Nic Thompson, Travis Conover, Adam von Rothfelder, Lukasz Grabowski i Levi Morgan.

Uz dopuštenje: Martimex (sve fotografije)

Facebook Like Button