Slaveći prirodu, slavimo i zdravlje pa vam donosimo recept za sok koji sadržava sastojke koji ujedno imaju nisku kalorijsku, ali visoku nutritivnu vrijednost.
Uvijek smo u potrazi za nekim ukusnim novim zalogajima, svi se volimo počastiti nešto drugačijim, posebnim gastronomskim užicima, pa je izvrsno kada serviramo, uz klasična jela na našoj trpezi i pokoju poslasticu prema novom receptu.
Hrana je na svakom stolu zvijezda druženja i treba se pobrinuti da zasja posebnim sjajem.
Jelo treba dobro osmisliti, osvježiti kakvim novim receptom, te ga pripremiti da bude podjednako i ukusno, ali i oku lijepo.
Blagdani su pred vratima, mirisi i okusi omiljenih delicija šire se domovima i ulicama. Svi na blagdanskoj trpezi želimo nešto posebno, ekskluzivno i ukusno.
Tradicionalna jela i bakina domaća kuhinja pravo su osvježenje u ovim hladnim danima stoga pripremite gustu zagorsku juhu prema starinskom receptu.
Pržene kuglice od slanutka i biljnih začina, popularni falafel, idealno su vegetarijansko jelo.
Isprobajte dva recepta hrvatskog chefa i istaknutog predstavnika molekularne gastronomije Marina Rendića.
Kasni ljetni dani i početak jeseni uvijek su pravi gastro izazov, a za sve koji vole obožavani tart ovaj će recept biti prava poslastica.
Za sve ljubitelje japanske kuhinje donosimo savršen recept za pripremu tataki goveđeg filea/bifteka.
Ovaj prirodni sladoled bi vam mogao postati favorit ljetnih poslastica za koji vam donosimo brzi recept!