Savršene europske destinacije za odmor uz omiljeni hobi

Idealna prilika za obožavanim hobijima i ostalim aktivnostima za koje teško odvajamo vrijeme tijekomm radnog dijela godine, svakako je vrijeme praznika zbog slobodnog vremena i opuštene atmosfere. Koje su to manje poznate destinacije u Europi koje su savršene za uživanje u raznim hobijima.

Hobi plivanje u rijekama i jezerima netaknute prirode – Černá v Pošumaví, Češka

Ako je vaš omiljeni hobi plivanje u prirodnim vodama, počnite se pakirati i uputite se prema Černa v Pošumavi koja se nalazi u prekrasnom krajoliku Češke, na obalama plavetn bistrog jezera Lipno.

cerna-v-posumavi

Gdje odsjesti:
> Apartmán Černá v Pošumaví nudi apartmane koji se nalaze u srcu Černa v Pošumavi. Smještaj se nalazi nedaleko od jezera pa možete uživati u surfanju na dasci i plivanju u predivnom prirodnom jezeru nakon čega se možete opustiti uz roštilj, a apartmani nude pristup bežičnom internetu i potpuno opremljenu kuhinju.

Hobi biciklizam i istraživanje novih staza – Rhauderfehn, Njemačka

Bez obzira smatrate li biciklizam tjelovježbom ili zabavom, ako ste ljubitelj biciklizma trebali bi se svojim biciklima uputiti prema Rhauderfehnu gdje različite staze čekaju na vas da ih istražite.

fehnferien

Gdje odsjesti:
> Biciklistička staza Deutsche Fehnroute prolazi pored Fehnferien smještaja koji nudi prostrane apartmane s pristupom internetu. Apartmani su moderno uređeni s velikim prozorima kroz koje dolazi puno svjetla, a neki imaju i simpatičan kosi strop. Svaki apartman ima zasebne spavaće sobe, dnevni boravak i privatnu kupaonicu s tuš kabinom.

Zaljubljenici u glazbu – Assago, Italija

Na lokaciji Assago u bajkovito lijepoj Italiji nalazi se Mediolanum Forum, koncertni prostor u koji stane 12 700 gledatelja i Teatro della Luna, prvo kazalište u Italiji koje je bilo namijenjeno isključivo za najveće mjuzikle i njihove inspirirajuće izvedbe. Assago je mjesto koje ljubitelji glazbe svakako trebaju posjetiti.

camere-da-kico

Gdje odsjesti:
> Ako tražite mirno utočište nakon noći provedene u plesu i pjesmi uz najbolju živu glazbu pravo mjesto su prekrasni apartman Camere Da Kico. Smješten na idiličnom brežuljku, Camere Da Kico ima restoran, bar i raskošan vrt u kojemu se možete opustiti. Ovo se mjesto za odmor i počinak nalazi na idealnoj lokaciji jer je potrebna samo kratka vožnja od centra Milana.

Hobi povijest svih zemalja i nacija – Belchite, Španjolska

Ljubitelji povijesti svakako trebaju posjetiti Belchite u Španjolskoj. Belchite se nalazi u pokrajini Zaragoza i najbolje je poznat po povijesnoj ulozi u Španjolskom građanskom ratu. Ostaci sela sačuvani su kao dirljiv spomenik kojim se odaje počast bolnim trenucima u ljudskoj povijesti.

oleum

Gdje odsjesti:
> Hotel Oleum smješten u Belchiteu nalazi se samo 10 minuta šetnje od starog grada i svega nekoliko metara od crkve San Marino De Tours. Hotel nudi ugodnu terasu za odmaranje, moderno opremljene i prostrane sobe s pristupom bežičnom internetu.

Hobi ludi noćni život – Paradise Beach, Grčka

Za one koji traže raj još dok su još na zemlji svakako je mjesto Paradise Beach u Grčkoj u kojem se nebo i more dodiruu u savršenoj harmoniji, ali uedno i najbolje mjesto za one koji traže savršen party na plaži koji traje sve do zore.

lino-apartments

Gdje odsjesti:
> Lino Apartments, nalaze se samo 10 minuta hoda od plaže. Na raspolaganju su moderno uređeni apartmani na tihoj i mirnoj lokaciji nedaleko od poznate Paradise Beach plaže.

Hobi otkrivanje i razgled kulturnih stečevina – Rēzekne, Latvia

Ako se smatrate ljubiteljem i poznavateljem kulture svidjet će vam se posjet Rēzekneu u Latviji u kojem se nalazi Latgales Mara – jedan od najpoznatijih kipova u Latviji, ruševine starih dvoraca, Latgale muzej kulture i povijesti, razni instituti za umjetnost i višenamjenski poznati kulturni centar The Embassy of Latgale “Gors”.

restart

Gdje odsjesti:
> Restart je hotel s tri zvjezdice koji se nalazi u samom centru Rēzekne i nudi udoban smještaj, bar, unutarnje i vanjske bazene, saunu i bežični internet na cijelom području hotela.

Hobi uživanje u hrani i gastronomskim novinama – Vonnas, Francuska

Vonnas je malo šarmantno mjesto smješteno u Aineu u istočnoj Francuskoj prožeto mirisom cvijeća i predivnim razigranim potocima. Vonnas je nadaleko poznat po ukusnoj hrani zahvaljujući međunarodno priznatom kuharu chefu Georges Blancu koji svojim kulinarskim umijećem suvereno vlada ovom regijom.

georges-blanc-parc-spa-1

Gdje odsjesti:
> Smješten na obalama rijeke Veyele, Georges Blanc Parc & Spa osnovan je 1872. godine u Place du Marche u Vonnasu. Ovo luksuzno apartmansko selo nudi razne zabavne sadržaje. Gosti mogu uživati u gastronomskom restoranu Georges Blanca koji je nagrađen s 3 Michelin zvjezdice. Restoran je također poznat po tome što ima najbolje vinske podrume na svijetu sa skoro 140.000 boca izvrsnog vina. Bon appetit!

Tekst omogućio: Booking.com

Facebook Like Button