Krafne ili pokladnice ponajviše se peku i jedu u vrijeme fašnika i karnevala, kada nam veljača zakuca na vrata.
Savršeno usklađeni sastojci ovog zelenog smoothia zadovoljiti će ljude kojima je potrebna energija, dizanje imuniteta ili održavanja zdravlja organizma.
Svinjsko meso često zna biti najteže za pripremu.
Ovaj rižoto naprosto je veličanstven! Ima rižota i rižota i većina nas ih obožava, ali kada probate ovaj recept uvijek ćete mu se iznova vraćati.
Topli kokteli u kombinaciji sa zdravim namirnicama ono je što će nas zagrijati u ovim hladnim danima.
Ova tradicionalna gusta juha od graška, sušenog graška, povrća i sušene svinjetine priprema od jeseni do zime, a posebno mjesto u Nizozemskoj zauzima na novogodišnjem blagdanskom stolu kada se poslužuje kao specijalitet.
Volite li ribu, naročito onu bijelu, onda je ovaj recept s brancinom kao stvoren za vas.
Ukusan brancin uvijek je bio na cijeni kao visokokvalitetna riba, a još kada se napravi kao sočan file na pireu od mrkve uz finu zelenu salatu onda je doživljaj potpun.
Volite uživati u čašici prirodnih likera? Napravite u svom domu 100% prirodni domaći liker od naranče.
Osim par sastojaka za ovaj ukusan i jednostavan recept s tjesteninom za brzi ručak oduševit će vas i pripremom u samo jednoj tavi.
Proteinski doručak koji se sastoji od zobenih pahuljica, različitog voća, jogurta, meda i kakaa bogat je izvor energije za naporan radni dan, a hrskave bruschette sa svježim sirom, crnim maslinama i sušenim rajčicama idealan su lagani doručak.