Anina kuhinja

Kremasti crni rižoto

Šefice kuhinje Esplanade Ane Grgić, za Veliki petak uoči Uskrsa, donosi nam recept

Kremasti rižoto

Ana Grgić sprema za nas recept za kramasti rižoto, disk od morskih šparoga, dimljeni jadranski škampi i cvijet jabuke za 4 osobe.

Žablji krakovi u bijelom vinu i špageti od bosiljka

Delicija kojim se najviše u međunarodnom kontekstu ponosi Francuska svakako su specijaliteti od žabljih krakova.

Janjeći kotleti, umak od gorušice, mini povrće

Ana Grgić donosi odličan recept s kojim ćete oplemeniti svoj jelovnik.

Pečena purica

Jednostavan, ali fantastičan recept otkriva nam Ana Grgić.

Salata od kuhane piletine

Ana Grgić pita: Da li znate da kuhana piletina sadrži više Q10 nego pečena?

Ravioli s jadranskim račićima i sušenom rajčicom

Ana Grgić obožava raviole s jadranskim račićima i sušenom rajčicom te kremom od tikvica.

Cannelloni punjen s kremom od kestena

Šefica kuhinje Esplanada Ana Grgić ovaj tjedan nam otkriva još jedan odličan recept od kestena.

Minestrone od kestena

Šefica kuhinje Esplanade, Ana Grgić, nam odaje neodoljivi tajni recept od kestena.

Ragout od puževa i vrganja

Ana Grgić, chefice kuhinje hotela Esplanade, donosi recept s puževima.