Ljetujmo u Hrvatskoj – pijmo hrvatsko

Pjenušava elegancija u čaši zove se Barun Élégance Extra Brut

Poželite li okusiti elegantan pjenušac koji zanosno zove na još, u ovom najljepšem razdoblju godine, kad ljeto poziva na odmor i posebne užitke, predlažemo vam BARUN ELEGANCE EXTRA BRUT!

Može li se sreća naručiti u boci? Da, ako je to Pjenušac Berba Rosé 2019

Zna se da je ljeto vrijeme potpunih užitaka stoga pomaknite granice na svom odmoru i započnite doručak s čašom vrhunskog pjenušca, a kao pravi hedonist i ugodnu večer završite s razigranim mjehurićima.

Osjetite okuse malvazije Bomarchese 2021 koji vas vode u najljepše predjele mirisne Istre

Kako je ljeto i godišnji odmor predviđen za najbolje hedonističke trenutke malvazija Bomarchese 2021. sigurno će postati dio najljepših momenata čim kušate ovo tako profinjeno i elegantno vino.

Osjetite eleganciju u svakom gutljaju Sivog pinota 2021 vinarije Krauthaker

Kad u ovo ljetno vrijeme poželite okusiti fino, elegantno vino koje naprosto klizi u svakom gutljaju onda je izbor Sivog pinota 2021. vinarije Krauthaker sjajan izbor.

Predstavljamo moćnu Kopjar graševinu 2020. u Top 5 bijelih vina Hrvatske

Kada dugo očekivani odmor zakuca na vrata, oduševljenju nema kraja, a prvo, na što većina nas pomisli, svakako su fina vina s kojima se gostimo uz osvježavajuća jela i okuse koji naš godišnji čine zaokruženim.

Top 5 bijelih vina ljeta – Bogdanuša duša Hvara

U našem velikom ljetnom vodiču za hrvatska vina, Ljetujmo u Hrvatskoj – pijmo hrvatsko, danas vam predstavljamo, u Top 5 bijelih vina, bogdanušu koja nam dolazi s otoka Hvara!

Predstavljamo top 5 bijelih vina ljeta – Muškat momjanski suhi 2021 Kozlović

Hrvatska je nadaleko poznata po svojim prirodnim ljepotama i povijesnim znamenitostima, ali ljeto je vrijeme kada najviše volimo pijuckati i naša vrhunska vina u ugodnoj hladovini i uz finu trpezu prepunu ukusnih zalogaja.