Recepti svijeta

Pšenične meksičke tortilje izvrstan su zalogaj, a još kad im dodamo povrće, ukusno mljeveno meso i sir onda na tanjuru imamo sočan ručak koji ćemo obožavati, jednako kao i naši ukućani.

Iverak ili romb ukusna je bijela riba koja je izuzetno slatka i ukusna ako se pripremi prema dobrom receptu.

Proljeće obiluje finim i nutritivno vrijednim šparogama pa ih treba iskoristiti za ukusnu sezonsku juhu.

Donosimo vam specijalitet iz japanske kuhinje, pohano voće može biti pravo slatko iznenađenje na vašem stolu.

Kuhani, pečeni, zapečeni, slatki ili slani štrukli zaista su pravi predstavnici kuhinje Zagorja, Podravine i Međimurja.

Engleska je poznata po užitku popodnevnog odmora uz ispijanju finih čajeva, ali i najfinijih kava, uz koje se serviraju prhki keksi.

Isprobajte popularni omlet s potpuno novim sastojcima kao što je tuna, mladi luk i sočna mozzarella.
Ovaj izuzetno, bogat okusima omlet, sjajan je i kao doručak i kao jednostavan ručak ili kao okrepljujuća večera.

Tiramisu je desert i poslastica koja nam dolazi iz Italije, zemlje čiji stanovnici obožavaju kavu, mascarpone i još pokoju finu namirnicu koja je sastojak ovog nezaboravnog slatkog specijaliteta.

Artičoke su momentalno kraljice kuhinja te smo stoga odlučili predložiti vam recept za fino i ukusno jelo s tjesteninom i ovom divnom povrtnicom.

Kotlovina s mesom mnogima je omiljeno jelo domaće nam kuhinje, a kada je pravo vrijeme za nju i kako se priprema savršena kotlovina saznajte iz našeg originalnog tradicionalnog recepta.

Drage dame, ako već niste, zabilježite 14. travanj u kalendaru jer taj dan obilježavamo Svjetski dan kolača i oralnog seksa.

Lagana za pripremu, slasna juha od kremastog graška s dodatkom svježe mente idealna za ručak, večeru ili samostalan obrok.