Kotlovina s mesom mnogima je omiljeno jelo domaće nam kuhinje, a kada je pravo vrijeme za nju i kako se priprema savršena kotlovina saznajte iz našeg originalnog tradicionalnog recepta.
Drage dame, ako već niste, zabilježite 14. travanj u kalendaru jer taj dan obilježavamo Svjetski dan kolača i oralnog seksa.
Lagana za pripremu, slasna juha od kremastog graška s dodatkom svježe mente idealna za ručak, večeru ili samostalan obrok.
Donosimo vam recept za jednu od najslavnijih talijanskih bistrih juha, koja je popularna u okolici Milana.
Rižoto sa šparogama jednostavno se priprema, neodoljivo je svježeg okusa, a mali savjet učinit će ovaj rižoto idealnim za lagani objed u čijem ćete mirisu i okusu neizmjerno uživati.
Kroasani su postali omiljen jutarnji obrok diljem svijeta, kojeg nam nudi francuska kuhinja, a ovaj recept nam dolazi s dodatkom tune i šparogama.
Uvijek svi rado čekamo ovaj period godine kada nam na trpezu stižu šparoge. Fine, ukusne, zavodljive okusom.
Izuzetno ukusno predjelo ili glavno jelo, ovaj rižoto sa škampima i školjkama jednostavan je za pripremu, a savršeno je jelo za sve ljubitelje morskih okusa.
Najveći kršćanski blagdan Uskrs dolazi u proljetno obojane dane i simbolizira obnovu i novo rođenje koje se slavi uz bogatu uskršnju trpezu, ponajviše ukusno pripremljenu janjetinu.
Napravite prema jednostavnom receptu grupit, tipično jelo od teletine bogatog talijanskog okusa, jelo koje nam dolazi iz milanske kuhinje.