Spongiola

Jedini hotel na otoku Krapanj u šibenskom akvatoriju.

Na samoj obali otočića Krapnja udaljenom od kopna tek 400 metara, smješten je s četiri zvjezdice kategoriziran hotel Spongiola, inače i jedini hotel na otoku. Nudi smještaj u 5 apartmana, 9 dvokrevetnih i 9 trokrevetnih soba sa ukupno 65 kreveta. Sve sobe i apartmani su klimatizirani, luksuzno namješteni i opremljeni mini barom, satelitskom TV-om, centralnim grijanjem, direktnom telefonskom linijom i pristupom Internetu, sefom i fenomatom. Gostima je na raspolaganju i osigurano parkiralište s 50 mjesta.

Hotel ima unutarnji grijani bazen sa slatkom vodom, fitness i wellness cntar, solarij, masaže, saune, restoran a la carte s autohtonim jelima, suvenirnicu i mjenjačnicu te muzej ronjenja.

Osoblje hotela nudi 24-satnu uslugu posluge u sobu, pranje i glačanje odjeće, a prema prethodnom dogovoru dozvoljen je i boravak kućnih ljubimaca. Svojim gostima osoblje hotela pomoći će i u izboru raznih sportskih aktivnosti poput ronjenja, windsurfa, kajakizma, skijanja na vodi i slično. U razdoblju od 1. listopada do 31. travnja moguće je organizirati vjenčanja.

Cijena noćenja ovisi o vrsti smještaja i razdoblju u kojem namjeravate boraviti, a kreće se od 45 eura za sobu do 135 eura za apartman. U cijenu smještaja uključeno je korištenje zatvorenog bazena i fitnessa, parkirališno mjesto, prijevoz od hotela, suncobran i ležaljka na plaži pred hotelom.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL:  Spongiola
LOKACIJA: Brodarica (Obala I. broj 58 – Krapanj)
KONTAKT:  Tel: +385 22 348 900, e-mail: info@spongiola.com
KAKO DOĆI:autom, autobusom ( udaljenost do autobusnog kolodvora je 7 km), vlakom ( udaljenost do željezničkog kolodvora je 7 km), trajektom ( udaljenost do trajektne luke je 7 km), brodicom (dolazak do pristaništa ispred restorana “Zlatna ribica” ili na 150 m udaljeno pristanište Krapanj od kuda prometuje redovna brodska linija.

Facebook Like Button