Wish daruje

Tko je dobio super Saponia paket

Kako bi vam uljepšali nadolazeće jesenje dane pokloniti ćemo vam poklon paket izvrsnih proizvoda Saponije Osijeka i obradovati jednog od sudionika ovog nagradnog natječaja.

Tko ide na radionicu vina – Mala škola vina i osnovno o vinu

Wish hr portal za kulturu življenja u suradnji s Centrom za kulturu prehrane poklanja radionicu o vinima!

Weber roštilj Smokey Joe Premium dobio je svog sretnog vlasnika

U suradnji s jednom od najboljih proizvođača roštilja na svijetu Weber, izbarali smo sretnog dobitnika Smokey Joe Premium roštilja na ugljen u krem boji, koji će se savršeno uklapati u svaki ambijent.

Poklanjamo Weber roštilj ljeta – Smokey Joe Premium

Poklanjamo, u suradnji s jednom od najboljih proizvođača roštilja na svijetu Weber, Smokey Joe Premium roštilj na ugljen u krem boji, koji će se savršeno uklapati u svaki ambijent.

Kome idu super Saponija darovni paketi?

Kako bi u vašem kućanstvu sve bilo mirisno i spremno za nadolazeće vedre dane proljeća Wish hr portal za kulturu življenja u suradnji sa Saponijom Osijek obradovat će vas s dva poklon paketa prepunih izvrsnih kućanskih proizvoda koji će postati neizostavni dio vašeg dana.

Odabrali smo dobitnika za paket Keune Care Derma Sensitive

U suradnji s renomiranom tvrtkom za kosu Keune odabrali smo sretnog dobitnika za izvrstan poklon paket s najnovijim proizvodima za osjetljivo vlasište!

Tko su sretni dobitnici knjige Ljubavologija?

Povodom najpopularnijeg blagdana u veljači, romantičnog Valentinova kada slavimo ljubav, izabrali smo dva sretna dobtika za dvije najprodavanije knjige poznatog pisca Brune Šimleše – nadopunjeno izdanje Ljubavologije.

Kome odlaze dvije ulaznice za raskošnu izložbu nakita

Izabrali smo sretnu dobitnicu za dvije ulaznice koja će uživati u čarima raskošnog nakita Diane Sokolić na predivnoj izložbi u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu.

Izabrali smo dobitnika za Huile Prodigieuse Plumetis Čudesno suho ulje od Nuxa

Izabrali smo sretnu dobitnicu koja će uživati u čarima raskošnog i hranjivog Huile Prodigieuse Plumetis Čudesnog suhog ulja od Nuxa.

Produžujemo rok za darivanje: Huile Prodigieuse Plumetis Čudesno suho ulje od Nuxa

Zbog velikog interesa naše drage publike odlučili smo kroz par dana produžiti ovaj super nagradni natječaj!