Nove vile u Dubrovniku

Nove vile u Dubrovniku.

Villa Mediteran

Villa Mediteran
Villa Mediteran okružena je mediteranskim raslinjem, što pojačava osjećaj intimnosti i ugođaju u kojem su živjeli viđeniji stanovnici ovog grada. Villa Mediteran je udaljena samo par minuta hoda od Pila i ulaza u stari grad ili borove šume te obližnje plaže Danče. Ova spektakularna građevina, uklesana u kamen, izgrađena jr 1930. godine za jednu bogatu obitelj iz Dubrovnika s velikom vrtom terasom uronjenom u bujno mediteransko raslinje. Cijelo imanje u idealnom je okruženju sunca i hlada, a svoje goste inspirira osjećajem nježne topline. Vila se sastoji 400 m2 podijeljenih na prizemlje s vrtnom terasom te dodatnim katom koja posjeduje prostranu sunčanu terasu.

Vila Pugliesi

Vila Pugliesi
Vila Pugliesi ponovno je obnovljena 2014. godine a locirana je na ograđenom posjedu od 1500 četvornih metara i može primiti do 16 osoba. Smještena je u Zatonu Velikom, u blizini Dubrovnika, u slikovitoj uvali Zaton. Pogodna je za veća društva, obitelji s djecom, manje poslovne sastanke. Obzirom na njen smještaj i kapacitete idealna je za posebne prigode kao što su vjenčanja, promocije ili savršen medeni mjesec. Ljubimci su u ovoj vili dobro došli. .

Vila Orti

Vila Orti
Vila Orti je prekrasan objekt iz 19. stoljeća koji je u potpunosti obnovljena u vrhunsku vilu s tri dodatka, terasom i mediteranskim vrtom. Vila je smještena na vrhunskoj lokaciji, samo 450 metara udaljena od starog grada. Idealna je za obitelji ili grupe prijatelja koji žele zajednički provesti odmor.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially