Palačinke su jedna od najomiljenijih slastica, a mogu se pripremati na razne načine i uz razne priloge.
Što je bolje od smoothieja za doručak ili užinu? Smoothie bowl!
Za dobar roštilj najvažnija je kvaliteta mesa, ribe ili povrća. Svinjetina mora biti ružičasta, junetina prošarana, a riba čvrsta na dodir i elastična.
Savršena mekana janjetina uz posteljicu od palente tradicionalno je jelo koje ostavlja božanstven okus
Okusi tradicije i sve tajne jela ispod pepela kriju se u veličanstvenoj peki.
Isprobajte domaće torteline chefa Vinka Frlana s maslinovim uljem
Mašta i priprema zanimljivih jela zasigurno će razveseliti drage nam osobe.
Chef Stjepan Bistrički predstavlja, kao šećer na kraju svakog jela, lagani sorbetto od malina i ruže koji možete pripremiti i u vlastitom domu.
Valentinovo je savršen dan u kojem možete pokazati voljenoj osobi i svoje kulinarske sposobnosti te kroz izvrstan recept za slatki, svježi desert iznenaditi svoju ljubav, svoju voljenu osobu.
Najčešća greška prilikom pripremanja pilećih prsa je predugačka obrada koja isušuje meso.