Recepti svijeta

Marokanski Tagine – gulaš nesvakidašnjih okusa

Marokanski Tagine najbolji je spravljen u originalnoj glinenoj posudi u živopisnim bojama, koja također nosi naziv tagine (tajine).

Pečena muškatna bundeva savršen prilog jelima

Ovaj jednostavan recept za muškatnu ili butternut bundevu, ili kako je zovu tikvicu, može pretvoriti u svestrani prilog skoro svakom jelu.

Jednostavna jesenska juha od tikvica

Juha jednostavno, poput kave ili čaja, može biti kao topli zagrljaj u hladnim kišnim danima

Karamel torta s orasima najsočnija je torta za prave sladokusce

Torta s bogatim okusom oraha i sočne karamele savršena je poslastica koju možete servirati poslije obroka, kao specijalno fini desert.

Jednostavni muffini od limuna i maka

Prema ocjenama mnogih ovo je najbolji desert poslije bilo kojeg jela.

Kako se radi domaći kukuruzni kruh sa špinatom

Trend je jesti domaći kruh, a sve više ljudi voli ga peći u svojoj kuhinji.

Salenjaci po receptu iz starog Siska

Što se jelo u starom Sisku otkrivamo vam originalnim receptom iz vremena kada je rijeka Kupa bila obrambena crta pred sisačkom utvrdom.

Savršen recept za vraćanje energije: crveno meso i šalša

Crveno meso u kombinaciji s dobrom šalšom vraća snagu u danima kada nam treba više energije.

Chicago Style pizza

Recept za Chicago Style pizzu je individualan; svaki pizza majstor ima vlastitu izvedbu ove doista posebne pizze.