Marokanski Tagine najbolji je spravljen u originalnoj glinenoj posudi u živopisnim bojama, koja također nosi naziv tagine (tajine).
Ovaj jednostavan recept za muškatnu ili butternut bundevu, ili kako je zovu tikvicu, može pretvoriti u svestrani prilog skoro svakom jelu.
Juha jednostavno, poput kave ili čaja, može biti kao topli zagrljaj u hladnim kišnim danima
Juha od bundeve ima nešto jači okus od tikvica ili graška.
Torta s bogatim okusom oraha i sočne karamele savršena je poslastica koju možete servirati poslije obroka, kao specijalno fini desert.
Prema ocjenama mnogih ovo je najbolji desert poslije bilo kojeg jela.
Trend je jesti domaći kruh, a sve više ljudi voli ga peći u svojoj kuhinji.
Što se jelo u starom Sisku otkrivamo vam originalnim receptom iz vremena kada je rijeka Kupa bila obrambena crta pred sisačkom utvrdom.
Crveno meso u kombinaciji s dobrom šalšom vraća snagu u danima kada nam treba više energije.
Recept za Chicago Style pizzu je individualan; svaki pizza majstor ima vlastitu izvedbu ove doista posebne pizze.