Savus

Hotel u srcu Slavonije za poslovna ili romantična druženja.
Hotel Savus  s četiri zvjezdice nalazi se u srcu Slavonije – Slavonskom Brodu – a raspolaže s 13 dvokrevetnih soba te dva apartmana. Sve sobe su opremljene telefonom, televizorom sa satelitskim prijemom, mini barom, sefom, internetskim priključkom, klimom i sušilom za kosu. U ponudi je i soba prilagođena osobama s invaliditetom. Apartmani se sastoje od spavaće sobe s bračnim ležajem i dnevnom sobom u kojoj se nalazi udobni dvosjed. Kupaonice u apartmanima, pak, kriju opuštajuće hidromasažne kade.

Moderno opremljen restoran hotela sa svojih 80 mjesta prvi je gradu Slavonskom Brodu postao vlasnik HACCP-a certifikata za zdravo pripremanje hrane.  Hotel nudi i posebne ponude. Tako možete rezervirati Vikend paket za managere koji uključuje 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi, a la carte večere, najam terena za tenis ili jahanje, odlazak u wellness te uživanje u slavonskim specijalitetima na seoskom gospodarstvu.

Za goste koji su tek uplovili u bračnu luku osmišljen je Paket za mladence koji uključuje dva noćenja u luksuznom hotelskom apartmanu s jacuzzijem, te uz ruže i šampanjac. Tu su i a la carte večere, romantične vožnje kočijom uz konjsku zapregu, odlazak u wellness i poklon iznenađenja.

Hotel Savus ima osigurano parkiralište za svoje goste s posebnim pristupom za invalidska kolica. Na raspolaganju vam je i konferencijska dvorana, te ljubazno osoblje hotela koje će vam ispuniti sve želje i riješiti svaki problem. Noćenje s doručkom u hotelu Savus platit ćete od 650 do 1000 kuna, ovisno o odabiru smještajne jedinice i dodatnim pogodnostima.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL:  Savus
LOKACIJA: Slavonski Brod (Dr. A. Starčevića 2a)
KONTAKT: tel: 0(385) 35 405 888, e-mail: info@savus-hotel.com
KAKO DOĆI:autom, autobusom ili vlakom (udaljenost do autobusnog/željezničkog kolodvora je 1 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 90 km)