Perkelt ili gulaš savršeno je zimsko jelo koje će vas izvrsno ugrijati, a kad mu dodate ukusne žgance od heljde zaokružit ćete pravu zimsku bajku na svojoj trpezi.
Ovaj slatki zalogaj od čokolade obožavat će svi sladokusci koji teško mogu zamisliti slasticu bez čokolade.
Legende o tartufima zanimljive su i intrigiraju maštu baš kao što njihov miris intrigira nepca.
Dobrom i sočnom rižotu teško tko može odoljeti, a još kada nam recept donosi chef David Skoko znamo unaprijed da će nas okusi osvojiti.
Žute su dunje odnedavno postale opet pravi gastronomski hit i trendovsko voće, a ovaj puta vam donosimo recept za žele od dunja i vina.
Uz ovaj recept vaša će jutarnja i popodnevna kava poprimiti nove dimenzije užitaka. Donosimo vam recept za pripremu savršene Caffe Latte mirisne kave u nekoliko jednostavnih koraka.
Od kupina se radi i vino i sok i sirup, a mi vam danas donosimo recept za pekmez od kupina koji će vas podsjećati na dugo toplo ljeto svaki put kada ćete uživati u svom doručku.
Mnogima od nas roštilj je skoro pa nezamjenjiv način pripreme hrane u ljepšim i sunčanijim danima, ali zna se da dobar roštilj i namirnice koje pripremamo na njemu trebaju biti fino začinjene.
Još jedan ljetni kolač s borovnicama dolazi nam u varijanti bez brašna i šećera što znači i manje opterećenja oko kalorija, a na redu je slastica s borovnicama kojih je sada u izobilju.
U vrućim ljetnim danima nikome nije do sjedenja uz štednjak, a najpoželjnije su slastice i deserti koji su brzo gotovi, osvježavajući, naročito oni koje možemo jesti bez grižnje savjesti, er su bez šećera.