Uvijek smo u potrazi za nekim ukusnim novim zalogajima, svi se volimo počastiti nešto drugačijim, posebnim gastronomskim užicima, pa je izvrsno kada serviramo, uz klasična jela na našoj trpezi i pokoju poslasticu prema novom receptu.
Hrana je na svakom stolu zvijezda druženja i treba se pobrinuti da zasja posebnim sjajem.
Jelo treba dobro osmisliti, osvježiti kakvim novim receptom, te ga pripremiti da bude podjednako i ukusno, ali i oku lijepo.
Blagdani su pred vratima, mirisi i okusi omiljenih delicija šire se domovima i ulicama. Svi na blagdanskoj trpezi želimo nešto posebno, ekskluzivno i ukusno.
Isprobajte dva recepta hrvatskog chefa i istaknutog predstavnika molekularne gastronomije Marina Rendića.
Kasni ljetni dani i početak jeseni uvijek su pravi gastro izazov, a za sve koji vole obožavani tart ovaj će recept biti prava poslastica.
Ovaj prirodni sladoled bi vam mogao postati favorit ljetnih poslastica za koji vam donosimo brzi recept!
Napravite pravo ljetno osvježenje od sočnog voća poput borovnica i grčkog jogurta!
Ukusan, kremasti, sočan i savršen dodatak svakom ljetnom jelu i slastici, najbolje bez šećera i bez laktoze, grčki je tip jogurta s borovnicama, bananama ili neim drugim voćem.
Visoke temperature najavljuju dugo toplo ljeto koje zove na opuštanje i uživanje u finim osvježavajućim koktelima, a ako se tu još nađe omiljeno društvo prijatelja onda ćemo se svi složiti da su kokteli najpoželjnija varijanta.
Kako je kava nezaobilazan napitak današnjice odabrali smo recept za prave sladokusce
Svakodnevne vrućine i topli dani zahtijevaju promijenjeni i laganiji način prehrane, a ove ljetne palačinke idealne su upravo za takve dane.