Iskusite potpuni odmor

Iskusite apsolutni luksuz u resortu s pet zvjezdica, na otoku Bedarra.

Smješten na privatnom i intimnom otoku u Australiji, ovaj resort nudi spektakularan pogled na Veliki koraljni greben i kišnu šumu koja okružuje imovinu. Imajući u vidu prekrasno prirodno okruženje, Bedarra resort oduševljava svoje goste omogućujući im sve kako bi imali nevjerojatan boravak.

bedarra2

Ovaj resort je izvrstan za eko-turiste, zaljubljene ili čak i one koji su u potrazi za bijegom od svakodnevice.

Interijer koji je ukrašen drvom i staklom čini idealnu tvorevinu koja ima punu prednost u prirodnom okruženju, dok u isto vrijeme nudi najnovije zabavne tehnologije dostupne na licu mjesta. Za vašu udobnost, oni imaju i spa centar te privatni grijani bazen.

To je ekskluzivno utočište sa samo petnaest kuća, uključujući i jednu Premium Villu s velikim krevetom i dva paviljona s privatnim bazen.

bedarra3

Svaka vila ima zaseban dnevni boravak, prostranu kupaonicu i bračni krevet. Vile su smještena u prašumi i imaju ugasle kupke. Jedanaest vila nudi spektakularne poglede i sve standarde što se i očekuje od pobjednika najboljeg australskog luksuznog smještaja u posljednjih nekoliko australskih turističkih nagrada.

Unutar svake vile možete pronaći klima-uređaje, aromaterapijski plamenik, ogrtače, ručnike za plažu, CD player, stropni ventilator, besplatni mini-bar, izravno biranje STD / ISD na telefonu, sušilo za kosu, glačalo i daska za peglanje, king krevet, privatni balkon, satelitske TV kanale, TV, aparat za čaj i kavu te radni stol.

Da li vam je još nešto potrebno?
Opustite se na svom balkonu, te proučavajte ljepotu i mir iz elegantnog ambijenta.

bedarra1

Resort Bedarra
Bedarra otok
email: info@bedarra.com.au
kontakt telefon: +61 7 4068 8233
Reepcija: 8:00-17:30
Check In: 2:00 popodne
Check Out: 11:00 ujutro

Fotografije uz dopuštenje uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle. Quintessentially

Facebook Like Button