Čarolija božićnog duha već je pred vratima, a ove godine s posebnim emocijama iščekujemo adventske dane koji su pred nama.
Naslanjajući se na ovogodišnju priču Adventa u Zagrebu, čija je poruka „Osjetite svjetlost”, kultni zagrebački hotel Esplanade obasjao je svoje nedavno obnovljeno secesijsko pročelje te nizom svjetlosnih dekoracija i borova pretvorio terasu Oleander u čarobnu zimsku bajku na otvorenome.
Svega nekoliko sati prije novog zatvaranja, hrvatske su zvijezde na Adventu u Bote otkrile tajnu svojih Božića.
Good Food veganski noviteti već prvim zalogajem pružaju pravi gastro užitak, zahvaljujući pomno izabranim namirnicama, koje su uvijek svježe, sezonske i lokalne.
5. izdanje Tjedna talijanske kuhinje u svijetu održava se od 23. do 29. studenoga u Zagrebu, gdje su organizirana brojna zanimljiva javna događanja.
Hotel Ora već je dobro poznato ime na splitskoj turističkoj karti. Zamišljen kao mjesto koje uspješno spaja rad i odmor, tzv. hollywork, Ora je postao mjesto nove generacije mladih poslovnih ljudi koji vole svoj poso i uživaju u onome što rade, no u životu traže i druge užitke.
Ima jedna posebna zagrebačka gastro priča koja je započela prije deset godina i s jednakom strašću traje i danas.
2010. godine otvoren je danas nadaleko poznati zagrebački restoran Apetit.
Zagrebački restoran Maredo pripremio je novi koncept serviranja i pripremanja ribe, ovaj omiljeni restoran donosi nam na tanjure svježu ukusnu ribu iz zadarskog arhipelaga.
U vrijeme kada svatko od nas poželi pobjeći od stvarnosti, barem na kratko, restorani sa zimskim vrtovima postaju izuzetno privlačni, a pogotovo poput ovog u Londonu gdje se može večerati u staklenim igluuima.
Restoran Eaterija smješten u srcu Zagreba, na posljednjem, sedmom katu u Koranskoj 2, predstavlja pravo višeosjetilno putovanje domaćim delicijama uz čaroban pogled na Zagreb.