Uspješan kraj godine vinarija Enosophia obilježila je predstavljanjem neizostavnog pratitelja blagdana i posebnih prigoda – pjenušca Memoria.
Hrvatska boutique vinarija Barun predstavlja pjenušac 100+ od grožđa iz vinograda starijeg od 100 godina u Dolini kardinala u okolici Krašića.
Bliži se vrijeme blagdana, koji sa sobom donose puno čarobnih trenutaka, druženja i okupljanja.
Vinarija Misal sinoć je u predivnom ambijentu wine bara DiWine u Zagrebu održala domjenak povodom proslave više od 30. godina postojanja i uspjeha svojih pjenušavih vina.
Sve je spremno za najiščekivaniju vinsku manifestaciju u Dalmaciji. Pelješac će 3. prosinca ponovo postati središte vinske scene.
Prvi plavac kojega je Wine Enthusiast izabrao da uđe među 100 najboljih je Volarević Plavac mali Platinum edition 2018.
Eno gastro projekt ‘Vino uz žlicu’ svoju misiju približavanja vrhunskih vina i jela nastavio je u zagrebačkom restoranu Ježeva kućica, gdje je upriličen po 16. put.
Pure Cab, ocjenjivanje hrvatskih cabernet sauvignona, Esplanade Hotel Zagreb.
Ukupno 19 vinara, 33 odležana terana, odličan masterclass, luksuzan ambijent hotela Esplanade – Vinistra održala prvo u nizu promenadnih kušanja.
Vina, sirevi i književnost obogatili su proslavu dana Grada Dugog Sela, u organizaciji TZ Dugoga Sela.