U tajne talijanskog prosecca, pravog osvježavajućeg vina s mjehurićima, uvodi nas sommelierka Jelena Šimić Valentić.
Postoji li vinski bonton? Svakako, jer važno je znati kome i kakvo vino kupujete. Poklanjate li butelju vina nekoj dragoj osobi ili ga darujete kao poslovni dar. U nekoliko sjajnih savjeta sommelierke Jelene Šimić Valentić saznajte koje vino kupiti i kako ga pokloniti.
Od domaćinstva prestižnog Concours Mondial de Bruxellesa i samostalnog nastupa na najpoznatijem vinskom sajmu Proweinu
Uspješan kraj godine vinarija Enosophia obilježila je predstavljanjem neizostavnog pratitelja blagdana i posebnih prigoda – pjenušca Memoria.
Hrvatska boutique vinarija Barun predstavlja pjenušac 100+ od grožđa iz vinograda starijeg od 100 godina u Dolini kardinala u okolici Krašića.
Bliži se vrijeme blagdana, koji sa sobom donose puno čarobnih trenutaka, druženja i okupljanja.
Vinarija Misal sinoć je u predivnom ambijentu wine bara DiWine u Zagrebu održala domjenak povodom proslave više od 30. godina postojanja i uspjeha svojih pjenušavih vina.
Sve je spremno za najiščekivaniju vinsku manifestaciju u Dalmaciji. Pelješac će 3. prosinca ponovo postati središte vinske scene.
Prvi plavac kojega je Wine Enthusiast izabrao da uđe među 100 najboljih je Volarević Plavac mali Platinum edition 2018.
Eno gastro projekt ‘Vino uz žlicu’ svoju misiju približavanja vrhunskih vina i jela nastavio je u zagrebačkom restoranu Ježeva kućica, gdje je upriličen po 16. put.