LaKatWalk božićna kuharica slastica

Moj dečko i ja božićno ukrašivanje doma shvaćamo jako ozbiljno kao i božićne poklone i delicije. :) Prošli tjedan sam iskušala deset prekrasnih božićnih slastica i nakon što sam dobila odobraenje od dečka i potvrdu da su doista nevjerovatnih okusa sastavila sam malu knjižicu receptata koju možete besplatno preuzeti.

stranicaKnjižicu možete preuzeti klikom na ovaj link, nakon što upište svoju e-mail adresu koja neće biti korištena za slanje neželjenih komercijalnih poruka. Sustav treba potvrdu kako bi osigurao stvarni broj skidanja i potpuno je besplatna.

Ovdje je mali primjer što možete pronaći u knjižici recepata:

LaKatWalk božićna kuharica slastica sadrži deset jednostavnih, brzih i uglavnom zdravih božićnih slastica koje jednostavno možete pripremiti čak i ako niste iskusna kuharica. Pripremila sam sve do jednoga od ovih recepata prije nego sam ih podijelila s vama kako bih bila sigurna da se mogu pripremiti. S njim možete inspirirati svoju obitelj s famoznim blagdanskim poslasticama. Ova knjižica je potpuno besplatna tako da ju možete skinuti i uživati.

Ovog puta donosim svoj omiljeni recept za božićni napitak, ovaj puta bez vina jer sam trudna a moj ‘zločesti’ doktor mi ne dozvoljava ni pomirišati ga.

Sastojci za recept:
2,8 litara vode
4 šalice svježih ili zamrznutih brusnica koje treba odmrznuti preije upotrebe
2 cimet štapića
2 šalice šećera, može i smeđi šećer
1/2 šalice soka od naranče
2 žlice soka od limuna
kriške naranče za dekoraciju

napitak

Priprema recepta
Vodu, brusnice i štapiće cimeta stavite u lonac s poklopcom. Zakipite i potom smanjite temperaturu te kuhajte oko 12 – 15 minuta ili dok brusnice ne popucaju, povremeno promješajte. Maknite s vatre. izvadite štapiće cimeta. Smijesu procijedite na gusto cijedilo. Vratite tekućinu u lonac. Dodajte šećer, narančin i limunov sok.Poslužite toplo i uživajte!

Javite mi ako ste pokušali napraviti koji od recepata!

Dobar tek!

 

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Fotografija: GoodFoods

Facebook Like Button