Wish nature

Dobra probava glavu čuva

Doktorica Bura donosi izvanredne savjete oko rješavanja probavnih smetnji i čišćenja tog dijela organizma koji itekako utječe na kvalitetu organizma pa samim tim i našeg života.

Kakvi su FoodNess antioksidativni i stimulativni napitci

Svijest o zdravoj prehrani nikada nije bila veća. Dolaskom nekih novih, super namirnica u prvi plan, poput avokada, chia sjemenki i spiruline, počeli smo više razmišljati o tome kakvu hranu unosimo

Promjenom dnevne rutine vježbamo mozak i mentalne sposobnosti

Ako vam svaki dan nalikuje prethodnom postoji mogućnost da ste upali u rutinu i da je vaš mozak za obavljanje svakodnevnih aktivnosti uključio opciju automatskog pilota.

Odložite šampon i uzmite šnicl

Za rijetku kosu mnogo je preparata koji se nude na tržištu, ali ono što mnogi koji se muče s kosom zaboravljaju je važnost prehrane.

Kako omiljena kava utječe na mozak i tijelo

Tijekom najnovijeg istraživanja proučavan je učinak kofeina na živčane stanice u dozama koje su tipične za uobičajene navike konzumiranja kave.

7 malih kućnih trikova za savršeno bijele zube

Prema preporuci liječnika za lijep osmijeh zube je potrebno četkati dva puta dnevno u trajanju od dvije minute.

Naučimo stručne kuharske nazive

Kod priređivanja jela uobičajeni su neki kulinarski izrazi ponajčešće na francuskom ili nekom drugom jeziku koje smo prilagodili našem i možemo ih često puta čuti na kulinarskom showu, u restoranu prilikom narudžbe jela ili pročitati u meniju.

Kako najlakše postići savršen balans organizma

Deset savjeta kako svakodnevnom tjelesnom aktivnošću i pametnim planiranjem obroka podići energiju organizma.

Sačuvajte preplanulost uz maslac, bronzer i hladni tuš

Želite li što dulje zadržati preplanulost odgodite mirisne kupke. Možda vam se i sama pomisao na vrući tuš u ovom trenutku čini nemogućom, ali čim temperature padnu bit će primamljiviji.

Napitak od limuna i peršina za mršavljenje

Uz zdrave prehrambene navike i redovito vježbanje, ovaj napitak pomoći će vam da lakše izgubite suvišne kilograme i ostvarite željene rezultate!