Održana prva zagrebačka vinska radionica (uživo) nakon korona-pauze.
Huevos Rancheros tradicionalni je meksički doručak, bogatog okusa i mirisa koji je savršen za početak jutra.
Vinarija Tomaz smještena je podno mitskog grada Motovuna, a tradicija proizvodnje vina datira još od 1918. godine.
Budući da smo uslijed situacije s koronavirusom te najvećim dijelom dana kod kuće, IKEA je odlučila iznenaditi nas receptom za svoje čuvene ćufte koji možete po želji lako napraviti.
Velika prilika za sve ljubitelje „mjehurića“ da nauče više o najpoznatijem šampanjcu na svijetu!
Zvijeze hrvatske i regionalne gastronomije i enologije u interaktivnim radionicama „The Stars“ mogu biti gosti i u vašoj kući.
Pomisao na fini sočan sendvič uvijek izaziva zazubice, a ako je on pripremljen od kvalitetnih namirnica onda je ujedno i nutritivno vrijedan.
Neposredno prije negoli su nam se životi stubokom promijenili pa je kušanje vina postao samotnjački „sport“ i razbibriga
Kako su se svi “bacili” u izradu domaćeg kruha, ovo pitanje u zadnje vrijeme mori mnoge.
Domaći kvasac, starter, radi se od brašna i vode.
Svjetski dan Malbec vina obilježava se 17. travnja kako bi se obilježio dan kada je predsjednik Domingo Faustino Sarmiento iz Argentine službeno započeo misiju preobrazbe argentinske vinske industrije.