Gastro

Prva zagrebačka vinska radionica (uživo) nakon korona-pauze

Održana prva zagrebačka vinska radionica (uživo) nakon korona-pauze.

Isprobajte tipičan slasni meksički doručak Huevos Rancheros

Huevos Rancheros tradicionalni je meksički doručak, bogatog okusa i mirisa koji je savršen za početak jutra.

Iz Motovunske vinarije Tomaz uskoro izlazi uspavani div

Vinarija Tomaz smještena je podno mitskog grada Motovuna, a tradicija proizvodnje vina datira još od 1918. godine.

Recept za čuvene ćufte poklanja nam IKEA

Budući da smo uslijed situacije s koronavirusom te najvećim dijelom dana kod kuće, IKEA je odlučila iznenaditi nas receptom za svoje čuvene ćufte koji možete po želji lako napraviti.

Moët & Chandon online radionica i degustacija prava je poslastica ovog tjedna

Velika prilika za sve ljubitelje „mjehurića“ da nauče više o najpoznatijem šampanjcu na svijetu!

Zvijezde gastronomije i enologije i u vašoj kući: uživajte u interaktivnm radionicama

Zvijeze hrvatske i regionalne gastronomije i enologije u interaktivnim radionicama „The Stars“ mogu biti gosti i u vašoj kući.

Sočni sendvič uvijek izaziva zazubice

Pomisao na fini sočan sendvič uvijek izaziva zazubice, a ako je on pripremljen od kvalitetnih namirnica onda je ujedno i nutritivno vrijedan.

Profesorica kemije i doktorica epidemiologije: vinarke par excellence!

Neposredno prije negoli su nam se životi stubokom promijenili pa je kušanje vina postao samotnjački „sport“ i razbibriga

Domaći kvasac: Kako napraviti svoj idealni starter?

Kako su se svi “bacili” u izradu domaćeg kruha, ovo pitanje u zadnje vrijeme mori mnoge.
Domaći kvasac, starter, radi se od brašna i vode.

Malbec vina imaju svoj dan u kalendaru

Svjetski dan Malbec vina obilježava se 17. travnja kako bi se obilježio dan kada je predsjednik Domingo Faustino Sarmiento iz Argentine službeno započeo misiju preobrazbe argentinske vinske industrije.