Restauranti

Samouki kuhar nevjerojatne karijere Quiquea Dacoste

Može zvučati kao bajka, ali to je stvarnost nevjerojatne karijere Quiquea Dacoste. Od rane mladosti počeo je raditi kao kuhinjski pomoćnik u restoranu koji sada nosi njegovo ime

Novi industrijski koncept Batak grill restorana

Prateći svjetske trendove i gastro ponudu u Zagrebu u restoranu Batak opet je genijalan tim svojim gostima pripremio nešto novo i drugačije. Svi zaljubljenici u dobru hranu, koji isto tako uživaju u modernom uređenju interijera

Četvrtak je dan za Taco u restoranu El Toru

Restoran & bar El Toro na domaću je gastro scenu unio je dašak svježine, mnogo nove energije, sočne okuse i odlične koncepte.

Raskošni plodovi jeseni zavladali su talentom Ane Grgić u Esplanadi

Kokice od amaranta, nježne tripice od bakalara, juha od čičoka, domaći rezanci od tartufa, kora od hrena i vinove loze, cikla u desertu – inovativni koncepti kombiniranja namirnica

Razne strane svijeta na jednom mjestu u tanjuru restorana Khala

U Khali se sljubljuju peruanski, mediteranski i japanski okusi poneseni inspiracijom Chefa Ivana Milas koji je svoja iskustva skupljao radeći diljem svijeta i učeći od majstora kuhinja koji su dolazili iz različitih podneblja

2 vrhunska restorana koja su nas ove jeseni oduševila u Beogradu

Ako na raspolaganju imate nekoliko slobodnih dana, a željni ste nezaboravnog provoda u kojem ćete, između ostaloga, moći uživati u odličnoj hrani i piću, ali i s ukusom uređenom ambijentu – spakirajte kofer i zaputite se u Beograd.

Okusi Japana u Londonu – jedinstveni restoran Engawa

Nezaobilazno mjesto pri posjetu Londonu za sve ljubitelje japanskih jela restoran je Engawa koji je osmislio tržišni lider u području japanske gastro scene, Salt grupe.

Vrhunsko priznanje sjajnom japanskom restoranu

Takenoko – prvi japanski restora u Hrvatskoj s prestižnim certifikatom japanskog ministarstva.

Zagrebački šarm restorana Le Bistro

Dekorativna pozornica gurmanskih užitaka, usred najljepšeg dijela Zagreba, pripala je restoranu Le Bistro s tipičnim ArtDeco ambijentom u kojem se ne robuje stilovima

Slatko ljeto u Le Bistrou

Gurmansko ljeto hotela Esplanade nastavlja se kao hommage slatkim mediteranskim smokvama u kreacijama chefa Ane Grgić.