Restauranti

Novi jelovnik i preuređeni interijer popularnog odredišta ljubitelja sushija

Jedno od najpopularnijih sushi odredišta u metropoli dobilo je ove jeseni novo ruho. Rezultat je novi, zaigrani jelovnik, koji se odražava i u estetici samog ambijenta.

Božićna bajka u resstoranu Bota Šare

Negdje u magli, šećući zagrebačkim ulicama u ovo predblagdansko vrijeme, pažnju privlači mnoštvo adventskih lampica koje nas vode u pravu blagdansku bajku u Ulici kralja Zvonimira 124.

Vrhunski kulinarski tandem u Splitu

Unazad dvije godine, splitski restoran Allora (p)ostao je nezaobilazno odredište za sve one koji žele prigristi ukusan zalogaj uz piće, doći na finu romantičnu večeru

Sushi rolls & poké bowls noviteti inspirirani dalekim Istokom

SoHo Sushi u hladnu sezonu ulazi s vrućim novitetima! Naime, gotovo dvije godine od otvorenja, popularni zagrebački sushi street food mijenja ime u SoHo sushi rolls & poké bowls

Čokolatijer Claude Krajner u restoranu Zinfandel’s

Čokolatijer Francuz Claude Krajner oduševio je svojim čokoladnim desertom i najavio gurmansku poslasticu sezone – gala svečanost Goût de/Good France u Esplanadi.

Novi okusi pizza

Dolaskom jeseni i hladnijih dana vraćamo se gastro delicijama koje volimo.

U Beču otvoren restoran koji nudi domaća jela u automatima

Automati na kojima se na brz i jednostavan način 24 sata dnevno mogu kupiti ukusna jela pripremljena od kvalitetnih regionalnih proizvoda

Good France gala večera uz cheficu Anu Grgić Tomić

Gala večera Goût de/Good France uz cheficu Anu Grgić Tomić i posebnoga gosta Claudea Krajnera, jednog od 50 najboljih čokolatijera u Francuskoj.

Njoki od buče i kadulje recept za ukusan prilog ili jedinstveni objed

Kada poželite pojesti nešto toplo i uz to neko tradicionalno jelo, a jesen se već uvukla u vaše kuhinje, vjerujte da će vam domaći njoki od buče i kadulje, ili bundeve, biti prava poslastica koju ćete obožavati.

Okusi Francusku – Goût de/Good France 2021. najveći gastronomski događaj u nas

Okusi Francusku – Goût de/Good France 2021. dolazi nam u Hrvatsku od 14. do 22. listopada 2021. kao 6. izdanje okrenuto gastronomiji sutrašnjice!