Gastro

Napravite savršenu salatu od tune

Mnogo je recepata za salatu od tune, ali znati napraviti savršenu salatu od tune želja je svakog ljubitelja ove osvježavajućeg obroka s ribom.

Dani Pošipa 2017

Cijeli otok Korčula, a posebno Smokvica i Čara, može se pohvaliti tradicijom vinogradarstva i vinarstva još od vremena starih Grka.

Zinfandel’s blistavi restoran hotela Esplanade mjesto je potpunih gurmanskih doživljaja

Svaki puta kada uđete u restoran hotela Esplanade Zinfandel’s i pojedete jedan od savršeno spravljenih jela koje priprema chef ovog renomiranog restorana Ana Grgić

Pjenušac Stručić prvi pjenušac u Ludbregu

U ludbreškoj vinariji Stručić degoržiran je prvi pjenušac ove vinarije i prvi pjenušac ludbreškog vinogorja.

Kruh s maslinama i ružmarinom

Tko još nije poželio sam ispeći kruh koji će mirisom opčiniti dom, a naročito kada se domaćem tijestu pridruže mediteranski okusi poput maslina i ružmarina.

Vinarija Tomić predstavlja svoj Pošip 2016

Svojim jedinstvenim potpisom i načinom promišljanja o vinima, legendarni hrvatski vinar Andro Tomić, s posebnom pažnjom njeguje dalmatinske autohtone sorte

Duplo zlato za Frankovku Miraz 2012.

U Feričance je iz dalekog Meksika stiglo još jedno priznanje! Feravino osvojilo je duplo zlato za sortu koja u njegovim podrumima daje najbolje rezultate.

Riba pečena u soli jednostavno se priprema, a zavodi nepca

Poznati njemački brend kućanskih uređaja, Miele, pod kulinarskom palicom chefa Saše Polojca čitateljice Wish.hr-a darivao je radionicom pripreme mediteranskih delicija.

Ne propustite Feričanačku berbu grožđa

Vrhunska vina, izvrsna hrana, prekrasna priroda, dobra zabava i druženje razlog su zbog kojeg ovoga rujna s društvom trebate posjetiti Feričance.

Restoran ZOI – mjesto gdje se isprepliću povijest, strast i hrana

Splitska gastro scena obogaćena je novim restoranom ZOI, restoranom s pričom u kolijevci povijesti grada Splita.