Gastro

Zapečene rajčice

Rajčice su uvijek dobro došle kao prilog glavnom jelu jer snažno poboljšavaju okus i miris svakog obroka.

Vinarija Zanut – Vina s karakterom

Kada kročite na nečije imanje na kojem naizgled nema »žive duše«, a sva vrata su otvorena

WOW Photo & Wine Workshop

Fotografije su kao dobar vic. Ako ga moraš objašnjavati, onda nije dobar.“ (nepoznati autor).

Korlat Rosė

Doris Pinčić i Nina Kraljić među prvima probale novo vino s položaja Korlat.

Mirisni recept za Matoke dolazi nam iz Kenije

Ukusno jelo Matoke priprema se najčešće u Keniji te je iznimno zanimljivo, jer je jedan od sastojaka i voće banana. Probajte, odlično je!

Jagode i čokolada

Čarobni spoj jagode i čokolade diže užitke okusa u nove visine.

Vinski podrum Goriška brda

Prelijepa pokrajina, odakle pogled puca sve do mora, na Furlaniju Julijsku krajinu i Veneto

Bolfan Vinski Vrh

Monty, prvo tele red angusa rođeno na biodinamičkom gospodarstvu Bolfan Vinski Vrh

Savijača s kruškama i sirom jesenska rapsodija okusa

Ova savijača osim što je iznimno fina, dosta je brzo gotova pa je odlična za one koje nemaju pretjerano vremena za pripremanje slastica.

Trapan family u Washingtonu DC

Winebow grupa www.thewinebowgroup.com svakog proljeća održava kušanje na kojem predstavlja rosé vina iz svog portfolia.