Gastro

Kakav je sommelier u krugu sommeliera

Misli koje ću iznijeti pred Vas prvenstveno su moja viđenja i osjećaji kroz posao koji radim.

Krem juha od šparoga bogatstvo je okusa na vašem stolu

Priprema juhe od svježih šparoga je jednostavna, a rezultat će vas iznenaditi s bogatstvom raskošnih mirisa i okusa.

Torta s kruškama, kakaom i mascarponeom

Donosimo vam recept s kruškama, finim sirom mascarponeom i ukusnim kakaom koju možete poslužiti kao iznimno ukusan desert

Fritaja ili recept za šparoge s jajima

Šparoge se razlikuju po dva osnovna tipa, a to je divlja ili kultivirana šparoga

WOW @ Torre Rosazza, Italija

Po lijepom se jutru Velikoga petka prepoznao nadolazeći predivan dan.

Glazirana torta od mrkve

Savršeno fina torta s mrkvom neodoljivog je okusa, a kada se još sljubi s okusom čokolade

Zelene lazanje

Zelene lazanje su neizmjerno fine, a zamislite imaju svega oko 810 kalorija.

Rolice od patlidžana kao stvorene za vruće ljeto

Patlidžani su donijeli nove boje ove sezone na naše tržnice, kuhinje i specijalite našeg stola.

Kremasti crni rižoto

Šefice kuhinje Esplanade Ane Grgić, za Veliki petak uoči Uskrsa, donosi nam recept

Namaz od tune

Dolazi nam vrijeme uskrsnih blagdana kada se pripremaju i jedu uskrsne delicije, stoga vam donosimo lagani, posni recept za namaz od tune.