Afrička verzija mesne štruce idealna je poslastica od mljevene govedine i sastojaka koje možemo nabaviti i kod nas, a donijeti će dašak osvježenja slasnih okusa za sve koji obožavaju mesne štruce.
Otkrijte zapanjujuća vina iz veličanstvenih krajolika između Anda i Pacifičkog oceana.
Otkrijte čari francuskog bistroa i kuhinju malteškog chefa u samom centru Zagreba.
Probudite svoj joie de vivre u zemlji najfinijh vina na svijetu.
Pozole je tradicionalno meksičko jelo, fina juha, koje se Meksiku jede još od 13. stoljeća. Pozole se može jesti kao cjelovit obrok, a poznat je i učinkovit i kao lijek protiv mamurluka koji se koristio još iz pretkolumbijskog doba.
Držite oko na vinima ovog azijskog diva – ona bi uskoro mogla postati vodeća u svijetu.
Bogata vina pod sjenom veličanstvenog planinskog masiva Anda.
Na samom jugu Crnog kontinenta smjestio se jedan od najjačih proizvođača vina na svijetu.
Vinova loza uzgajala se na ovom području još u vrijeme starih Rimljana.
Toliko je nebrojeno neodoljivih recepata za pastu i za domaće umake, ali najbolji je uvijek onaj tradicionalni i originalani, stoga će vam se zasigurno sviđati recept chefa Zorana Ožegovića