Gastro

Mesna štruca na afrički način – Južnoafrički bobotie

Afrička verzija mesne štruce idealna je poslastica od mljevene govedine i sastojaka koje možemo nabaviti i kod nas, a donijeti će dašak osvježenja slasnih okusa za sve koji obožavaju mesne štruce.

Čileanska vina

Otkrijte zapanjujuća vina iz veličanstvenih krajolika između Anda i Pacifičkog oceana.

Le Bistro Esplanade

Otkrijte čari francuskog bistroa i kuhinju malteškog chefa u samom centru Zagreba.

Francuska vina

Probudite svoj joie de vivre u zemlji najfinijh vina na svijetu.

Meksička juha pozole postati će vaš omiljeni specijalitet

Pozole je tradicionalno meksičko jelo, fina juha, koje se Meksiku jede još od 13. stoljeća. Pozole se može jesti kao cjelovit obrok, a poznat je i učinkovit i kao lijek protiv mamurluka koji se koristio još iz pretkolumbijskog doba.

Kineska vina

Držite oko na vinima ovog azijskog diva – ona bi uskoro mogla postati vodeća u svijetu.

Argentinska vina

Bogata vina pod sjenom veličanstvenog planinskog masiva Anda.

Južnoafrička vina najbolje od tradicija Starog kontinenta i Novog svijeta

Na samom jugu Crnog kontinenta smjestio se jedan od najjačih proizvođača vina na svijetu.

Međimurska županija

Vinova loza uzgajala se na ovom području još u vrijeme starih Rimljana.

Zoranova Pasta alla Onofrio

Toliko je nebrojeno neodoljivih recepata za pastu i za domaće umake, ali najbolji je uvijek onaj tradicionalni i originalani, stoga će vam se zasigurno sviđati recept chefa Zorana Ožegovića