Gastro

Nova gastro bajka na Jadranu

Jedan od najljepših pubova u Hrvatskoj, splitski Fabrique, predstavlja potpuno novu gastro bajku koja će vas ostaviti bez daha

Kutjevo Traubi – aromatizirano piće za slatke trenutke

Inovacija iz vinarije KUTJEVO dolazi u zlatno-žutom, aromatiziranom Traubi Vino koje će vas osvojiti svakom kapi svoje bogate, vibrantne, profinjene arome stvorene za ugodna druženja i uživanja.

Domaće buhtle prema receptu chefa Saše Polojca

Ove domaće mirisne buhtle pripremite prema jednostavnom receptu chefa Saše Polojca, koji je majstor za tradicionalne poslastice.

Slasne buhtlice s kardamomom sjajan recept koji nam dolazi iz Švedske

Ove slasne domaće buhtle s kardamomom u Švedskoj se tradicionalno jedu na pokladni utorak, ili debeli utorak kako ga zovu u Skandinaviji, ali se zbog velike popularnosti u novije vrijeme mogu naći u brojnim pekarnicama tijekom cijele godine.

Recept za hrskavo carsko meso dolazi nam iz Danske

Danci su nedavno u anketi koja je provedena u cijeloj zemlji Stegt flæsk ili kako ga mi zovemo carsko meso, proglasili nacionalnim jelom :)

Paprenjaci delicija blagdanskog stola

U ovom predblagdanskom raspoloženju donosimo fantastičan recept za božićne kolačiće, domaće paprenjake

Red Velvet rolada

U Mini Chef kuhinji blagdanske pripreme krenule su na veliko. Pa kako i ne kada je ovo doba godine u kojem se najviše družimo, posjećujemo i darujemo.

Napravite mirisni božićni punč u kojem ćete uživati u zimskim danima

Nakon zimskog ručka prava je poslastica mirisni punč koji se lako priprema kod kuće i izvrsna je priprema za odlazak u šetnju ili razgled okićenog grada. Ovaj najomiljeniji blagdanski desert, vrući zimski punč, otkrio nam je slastičar Darko Škoranec, čarobnjak za najfinije deserte restorana Appetit City u Zagrebu.

Prhki i mirišljavi, medenjaci Mirjane Špoljar

Donosimo vam recept za božićni kolačić koji miriše na cimet i blagdane.

Fine dining uparivanje hrane i vina vinarije KUTJEVO u MasterChefu

Medvegrad, srednjovjekovna utvrda s koje se pruža spektakularna panorama na Zagreb i okolicu, predstavljala je idealan ambijent za održavanje uzbudljivog MasterChef gastroduela.