Gastro

Zvijezda pjenušaca novi Grasecco

Feravino je na već tradicionalnom proljetnom vinskom druženju u Dubrovniku predstavio novi pjenušac Grasecco koji je bio prava zvijezda večeri.

Američka pita od jabuka

Američka kuhinja je iznjedrila pitu od jabuka, ovu legenda među kulinarskim poslasticama za svaku priliku i za sve generacije.

Svjetlucava jaja bojana u domaćem vinu

Jedan od najvećih kršćanskih blagdana Uskrs lagano nam kuca na vrata, a svi se veselimo bojanju pisanica i pripremanju razna jela, slasnih kolača, pince i ostalih uskršnjih delicija koje ne pripremamo svakodnevno.

Prvi restoran Marché Mövenpick u Hrvatskoj

Marché International otvara obnovljeni restoran na autocesti A6 smjer Rijeka – Zagreb.

Šarena salata s mačuhicama

Savršeni okusi sljubljeni u ovom receptu oduševiti će vaše nepce.

Vrhunski kuhar iz kultnog restorana Noma gostuje na FestiWine

Za svoju petu obljetnicu popularni vinski festival organizira Gala večeru u dubrovačkom hotelu Excelsior uz chefa s iskustvom rada u najpoznatijem danskom restoranu „Noma“.

Novi proljetni meni u Dubravkinom putu

Mogu li riječi opisati miris i ukus proljeća? Upravo novi proljetni meni u Dubravkinom putu koji je osmislio novi chef Vedran Petranović dočarat će pravo proljeće na tanjuru.

Sladoledno iznenađenje za Uskrs

Na sasvim nov način možete uživati u klasičnoj talijanskoj uskršnjoj slastici “Colomba Pasquale” u svome domu!

Vino Krauthaker Rosé Cuvée

Lepršavost, svježina i lagana struktura vina Krauthaker Rosé Cuvée 2017, odličan su uvod u proljetna druženja.

Ludi London: Najpopularniji restorani ovog proljeća

Za sve koji će ovo proljeće otputovati do Londona, pripremili smo listu najboljih restorana koje možete posjetiti.