Pozole je tradicionalno meksičko jelo, fina juha, koje se Meksiku jede još od 13. stoljeća. Pozole se može jesti kao cjelovit obrok, a poznat je i učinkovit i kao lijek protiv mamurluka koji se koristio još iz pretkolumbijskog doba.
Držite oko na vinima ovog azijskog diva – ona bi uskoro mogla postati vodeća u svijetu.
Bogata vina pod sjenom veličanstvenog planinskog masiva Anda.
Na samom jugu Crnog kontinenta smjestio se jedan od najjačih proizvođača vina na svijetu.
Vinova loza uzgajala se na ovom području još u vrijeme starih Rimljana.
Toliko je nebrojeno neodoljivih recepata za pastu i za domaće umake, ali najbolji je uvijek onaj tradicionalni i originalani, stoga će vam se zasigurno sviđati recept chefa Zorana Ožegovića
Na silvestrovskoj večeri poslužite kreativna jela koja će potaknuti maštu i razgovor među prijateljima…
Što se događa kad se spoje moćne žene i najbolja hrvatska vina?
Delikatesni bistro s mnoštvom uzbudljivih gastronomskih iznenađenja u centru Zagreba.
Jednostavan kolač od jagoda smišljen u čast ruske plesačice u prvoj polovici prošloga stoljeća u Australiji.