Gastro

Meksička juha pozole postati će vaš omiljeni specijalitet

Pozole je tradicionalno meksičko jelo, fina juha, koje se Meksiku jede još od 13. stoljeća. Pozole se može jesti kao cjelovit obrok, a poznat je i učinkovit i kao lijek protiv mamurluka koji se koristio još iz pretkolumbijskog doba.

Kineska vina

Držite oko na vinima ovog azijskog diva – ona bi uskoro mogla postati vodeća u svijetu.

Argentinska vina

Bogata vina pod sjenom veličanstvenog planinskog masiva Anda.

Južnoafrička vina najbolje od tradicija Starog kontinenta i Novog svijeta

Na samom jugu Crnog kontinenta smjestio se jedan od najjačih proizvođača vina na svijetu.

Međimurska županija

Vinova loza uzgajala se na ovom području još u vrijeme starih Rimljana.

Zoranova Pasta alla Onofrio

Toliko je nebrojeno neodoljivih recepata za pastu i za domaće umake, ali najbolji je uvijek onaj tradicionalni i originalani, stoga će vam se zasigurno sviđati recept chefa Zorana Ožegovića

Najfiniji novogodišnji zalogajčići koji će oduševiti cijelo društvo

Na silvestrovskoj večeri poslužite kreativna jela koja će potaknuti maštu i razgovor među prijateljima…

WOW

Što se događa kad se spoje moćne žene i najbolja hrvatska vina?

Lari & Penati:restoran u kojem se uvijek traži mjesto više

Delikatesni bistro s mnoštvom uzbudljivih gastronomskih iznenađenja u centru Zagreba.

Pavlova

Jednostavan kolač od jagoda smišljen u čast ruske plesačice u prvoj polovici prošloga stoljeća u Australiji.