U novootvorenom poznatom kafiću u zagrebačkoj Ilici Victory ArtCaffe-u održalo se okupljanje probranog ženskog društva
Poznato japansko jelo, sushi, konzumira se kao glavno jelo i predjelo, iako ga ljudi znaju pripremati i u obliku deserta.
Jedinstven spoj ponude i ambijenta ovo mjesto čini drugačijim te predstavlja pravo osvježenje zagrebačke gastro scene.
Prije deset godina, René Redzepi svojim je pristupom novoj nordijskoj kuhinji pokrenuo revoluciju
Znate li gdje se nalazi najstarija plemenita vinova loza na svijetu koja još uvijek rađa?
Bledska ili blejska kremšnita ili Kremna Rezina je tipičan slovenski kolač izrađen od dva sloja lisnatog tijesta, fine kreme od jaja i tučenog šlaga.
Obožavam tradiciju dobrog bruncha a ponekad i kasnije večere, a kruh s maslinama, slaninom i siro prava je delicija koju će obožavati svaki gurman.
U ovom predblagdanskom raspoloženju donosimo fantastičan recept za bijelu pitu
Jeste li znali da je neretvanska jegulja najbolja upravo u ovo doba godine!?
Peter Knogl, rođen u udaljenom dijelu Donje Bavarske, u svojim intervjuima daje kratke i jezgrovite odgovore.