Gastro

Svježa, mlada i lepršava, vina Kutjevo

U novootvorenom poznatom kafiću u zagrebačkoj Ilici Victory ArtCaffe-u održalo se okupljanje probranog ženskog društva

Sushi Norimaki poznao japansko jelo koje sada možete spraviti i sami

Poznato japansko jelo, sushi, konzumira se kao glavno jelo i predjelo, iako ga ljudi znaju pripremati i u obliku deserta.

Il Camino – ljubav na talijanski način

Jedinstven spoj ponude i ambijenta ovo mjesto čini drugačijim te predstavlja pravo osvježenje zagrebačke gastro scene.

Nova genijalna nordijska kuhinja

Prije deset godina, René Redzepi svojim je pristupom novoj nordijskoj kuhinji pokrenuo revoluciju

Najstarija vinova loza na svijetu

Znate li gdje se nalazi najstarija plemenita vinova loza na svijetu koja još uvijek rađa?

Bledska kremšnita neodoljiva je slatka delicija čiji smo recept dobili na Bledu

Bledska ili blejska kremšnita ili Kremna Rezina je tipičan slovenski kolač izrađen od dva sloja lisnatog tijesta, fine kreme od jaja i tučenog šlaga.

Kruh s maslinama, slaninom i sirom

Obožavam tradiciju dobrog bruncha a ponekad i kasnije večere, a kruh s maslinama, slaninom i siro prava je delicija koju će obožavati svaki gurman.

Bijela pita savršen je deset u blagdanskom raspoloženju

U ovom predblagdanskom raspoloženju donosimo fantastičan recept za bijelu pitu

WOW na Neretvi: ljubav s jeguljom!

Jeste li znali da je neretvanska jegulja najbolja upravo u ovo doba godine!?

Sa žlicom ili bez nje – pitanje je sad

Peter Knogl, rođen u udaljenom dijelu Donje Bavarske, u svojim intervjuima daje kratke i jezgrovite odgovore.