Ovaj tjedan chef Zoran Ožegović iznenađuje nas novim receptom za ukusan desert, a to je osvježavajući semifreddo s bosiljkom i ružmarinom.
Dvije riječi koje jednostavno ne idu u istu rečenicu. Možda ipak da.
Slatka pizza u vašem domu uz odličan recept Zorana Ožegovića.
Zoran Ožegović s nama dijeli recept tjedna i svoje male tajne kuhanja.
Odličan recept za pomalo neobičan, ali iznenađujuće ukusan desert, s pjenušcem Misal Rouge donosi vam obitelj Peršurić.
Prvi Međunarodni festival ružičastih vina znakovitog naziva – Pink Day Zagreb u Muzeju za umjetnost i obrt.
Sommelierka Jelena nas vodi u Grčku i priča nam priču Grčkih vina.
Odličan recept sa pjenušcem Misal Millennium, donosi obitelj Peršurić.
Zimska juha koja se tradicionalno jede u Rusiji, Ukrajini i Bjelorusiji.
Ispecite svoj najbolji domaći kruh uz izvrstan recept ukoji ćete poželjeti ponoviti.