Gastro

Semifreddo s bosiljkom i ružmarinom osvježavajući recept ljeta

Ovaj tjedan chef Zoran Ožegović iznenađuje nas novim receptom za ukusan desert, a to je osvježavajući semifreddo s bosiljkom i ružmarinom.

Lagana pizza koja nije neprijatelj vašoj liniji

Dvije riječi koje jednostavno ne idu u istu rečenicu. Možda ipak da.

Slatka pizza

Slatka pizza u vašem domu uz odličan recept Zorana Ožegovića.

Rižoto od crvenog radića sa reduciranim acettom

Zoran Ožegović s nama dijeli recept tjedna i svoje male tajne kuhanja.

Desert s pjenušcem Moulin Rouge oborit će vas s nogu

Odličan recept za pomalo neobičan, ali iznenađujuće ukusan desert, s pjenušcem Misal Rouge donosi vam obitelj Peršurić.

Prvi festival ružičastih vina

Prvi Međunarodni festival ružičastih vina znakovitog naziva – Pink Day Zagreb u Muzeju za umjetnost i obrt.

Vina Grčke

Sommelierka Jelena nas vodi u Grčku i priča nam priču Grčkih vina.

Paštašuta po naši

Odličan recept sa pjenušcem Misal Millennium, donosi obitelj Peršurić.

Boršč zimska juha dugovječne mladosti

Zimska juha koja se tradicionalno jede u Rusiji, Ukrajini i Bjelorusiji.

Ispecite svoj domaći kruh – tajni recept naših baka

Ispecite svoj najbolji domaći kruh uz izvrstan recept ukoji ćete poželjeti ponoviti.