Gastro

Njemačka i njeni predikati

Njemačka je najsjeverniji veliki europski proizvođač vina.

Pink day

Platforma na kojoj se žene okupljaju oko teme vina, a koja želi pokazati da su u svijetu, ali i Hrvatskoj, žene na vinskoj sceni itekako prisutne.

Napravite Carpaccio od govedine za savršeno predjelo

Chef Zoran Ožegović časti nas popularnim receptom za ukusno predjelo, a to je carpaccio koji možete napraviti od govedine. Za ovo ćete predjelo potrošiti malo više vremena, ali vjerujte isplati se – pogotovo ako pronađete fini komad ramsteaka vaš će carpaccio biti savršen.

Art & Wine made in Croatia

Prva Hrvatska unakrsna umjetničko-vinska radionica, održana u Zagrebu.

Pijana srna

Gulaš od srnetine ili pijana srna Vam preporučuje obitelj Peršurić.

Žgvancet od zeca

Recept za žgvancet od zeca iz kuhinje obitelji Peršurić.

Pjenica od lososa

Višnja vam preporučuje odličan specijalitet.

Savršenstva vina dolaze iz Novog Zelanda

Znate li da nam iz Novog Zelanda dolaze najjužniji vinogradi na svijetu smješteni u Otago regiji, a vina iz ove zemlje jedna su od najtraženijih u svijetu.

Piccatta od grdobine

Zoran nam daje odličan recept za ukusnu Picattu od grdobine.

Priča o champagneu i pjenušcu

“Le vin du diable” – ovoga puta priču nam priča obitelj Peršurić i odaje tajne okusa pjenušca.