Njemačka je najsjeverniji veliki europski proizvođač vina.
Platforma na kojoj se žene okupljaju oko teme vina, a koja želi pokazati da su u svijetu, ali i Hrvatskoj, žene na vinskoj sceni itekako prisutne.
Chef Zoran Ožegović časti nas popularnim receptom za ukusno predjelo, a to je carpaccio koji možete napraviti od govedine. Za ovo ćete predjelo potrošiti malo više vremena, ali vjerujte isplati se – pogotovo ako pronađete fini komad ramsteaka vaš će carpaccio biti savršen.
Prva Hrvatska unakrsna umjetničko-vinska radionica, održana u Zagrebu.
Gulaš od srnetine ili pijana srna Vam preporučuje obitelj Peršurić.
Recept za žgvancet od zeca iz kuhinje obitelji Peršurić.
Višnja vam preporučuje odličan specijalitet.
Znate li da nam iz Novog Zelanda dolaze najjužniji vinogradi na svijetu smješteni u Otago regiji, a vina iz ove zemlje jedna su od najtraženijih u svijetu.
Zoran nam daje odličan recept za ukusnu Picattu od grdobine.
“Le vin du diable” – ovoga puta priču nam priča obitelj Peršurić i odaje tajne okusa pjenušca.