Mnogima od nas roštilj je skoro pa nezamjenjiv način pripreme hrane u ljepšim i sunčanijim danima, ali zna se da dobar roštilj i namirnice koje pripremamo na njemu trebaju biti fino začinjene.
Ljetna kombinacija boja i okusa u deliciji kakvu vjerojatno još niste probali. Ribizle, med i jabuke u kolaču slastica je koju svakako morate probati.
Manhattan je savršen koktel za ovo vruće ljeto, a pružiti će vam sasvim drukčije osvježavajuće iskustvo ispijanja.
Ljeto je vrijeme kada želimo jesti lagana, osvježavajuća jela, baš kao što je juha od jogurta čiji vam originalan recept donosimo ravno iz Istanbula.
Ovu ćete pitu od jabuka i oraha zavoljeti odmah, jer je jednostavna za spravljanje, a ne sadrži šećer niti brašno. Apple-Walnut Pie postati će omiljen desert na vašem stolu kojeg ćete jesti iznova i iznova bez grižnje savjesti .
Još jedan ljetni kolač s borovnicama dolazi nam u varijanti bez brašna i šećera što znači i manje opterećenja oko kalorija, a na redu je slastica s borovnicama kojih je sada u izobilju.
U vrućim ljetnim danima nikome nije do sjedenja uz štednjak, a najpoželjnije su slastice i deserti koji su brzo gotovi, osvježavajući, naročito oni koje možemo jesti bez grižnje savjesti, er su bez šećera.
Riserva LV 2015 ponovo zlatna na prestižnom natjecanju u Francuskoj.
Kad se spoje vrhunska vina, glazba Ennija Morriconea i specijaliteti chefa Mate Jankovića.
Ljetno ocjenjivanje Vinske zvijezde u zagrebačkom bistrou Fino&vino donijelo čak 10 zlata hrvatskim vinima!