Gastro

Kreće nikad atraktivniji vinski festival, wine not!?

Ukupno šest događanja na vinskom festivalu wine not: pet ekskluzivnih vinskih eventa i jedan hedonistički maraton, atraktivne lokacije na Plemićkoj ruti, sjajan program i vrhunska vina

Evergreen Sushi Bar čitavog ljeta priprema japansku kulinarsku umjetnost

Popularni restoran kreće u preuređenje, a po omiljene specijalitete dovoljno je samo preći na drugu stranu ulice na novu, privremenu lokaciju.

Rose vina za savršen okus ljeta

Rose vina u društvu vinoljubaca postaju sve popularnija.

Chefovi Bogdan i Zirojević gostuju na Aminess Wine & Gourmet Nights

Ne propustite sjajnu večeru na otoku Korčuli uz chfove Matiju Bogdana i Hrvoja Zirojevića u 7 Seas Restaurant & Bar omiljenom mjestu dobrih gurmaniskih užitaka ovog ljeta.

Super brz i super zdrav doručak

Premda je poznato da je doručak najvažniji obrok u danu, također se zna da je često zapostavljen na račun dodatnih nekoliko minuta u krevetu.

Chefica Ana Grgić Tomić otkriva nove gurmanske senzacije u restoranu Zinfandel’s

Američki striploin u kombinaciji s paljenim šparogama, juneći biftek s pečenom mladom mrkvom, divlji brancin s cvijetom tikvice punjenim kremom od limunske trave te prsa biserke s kremom od vrganja samo su dio novog jelovnika u kojem chefica Ana Grgić Tomić spaja pažljivo odabrane i svježe vrhunske sastojke

Osvježavajući recept za sladoled od čokolade i kave potpisuje Leo Jurešić

Kava i čokolada odavno se zna da su senzacionalan spoj, a još kad se okusi udruže u osvježavajućem receptu za domaći sladoled onda zaista imamo poslasticu ljeta.

Bezgriješni užitak za niskokalorični desert od brusnica i ribizla

Zbog truda uloženog u postizanje što blistavijeg ljetnog izdanja i bikini linije, mnogi osjete grižnju savjesti pri samoj pomisli na neki osvježavajući desert.

Najbolja vina i odličan street food ponovo u Puli i ovog ljeta

VINSKI GRAD U PULI – najbolja vina i odličan street food ponovo u Titovom parku i ovog ljeta.

Patlidžani začinjeni divljim medom i šećerom od cimeta

Lagan i ukusan prilog na bazi patlidžana začinjenih divljim medom i šećerom od cimeta sjajan su i zdrav dodatak okusa svakom ručku ili večeri.