Nakon zimskog ručka prava je poslastica mirisni punč koji se lako priprema kod kuće i izvrsna je priprema za odlazak u šetnju ili razgled okićenog grada. Ovaj najomiljeniji blagdanski desert, vrući zimski punč, otkrio nam je slastičar Darko Škoranec, čarobnjak za najfinije deserte restorana Appetit City u Zagrebu.
Donosimo vam recept za božićni kolačić koji miriše na cimet i blagdane.
Medvegrad, srednjovjekovna utvrda s koje se pruža spektakularna panorama na Zagreb i okolicu, predstavljala je idealan ambijent za održavanje uzbudljivog MasterChef gastroduela.
Održivost je u posljednje vrijeme u sve većem fokusu, a mnogi su na prvi korak prema zelenijoj budućnosti odlučili naporaviti tamo gdje provode najviše vremena – u kuhinji.
Apfelstrudel ili kako je mi zovemo savijača od jabuka pravo je remek djelo austrijske kuhinje i kolača.
Zagreb je ovog prosinca dobio novo gastro mjesto koje ćemo odmah zavoljeti.
Riječke WOW-ice i njihove simpatizerke ukročile su u blagdansko doba primjereno, uz mjehuriće.
“Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom” pomalo poprimaju sasvim drugi oblik.
Good Food i Kut ukrstili su svoje kuhače, a iz kreativne radionice šire se arome od koje rastu zazubice, kako ljubiteljima mesa, tako i vegetarijancima.
Autentične adventske delicije, dobro poznata terasa i zvukovi dobre glazbe – sve vas to čeka u Lažnom Svjedoku.