Šape, vanilin kiflice, krancli, breskvice, mađarice, medene i bijele pite, mekani medenjaci, prutići od oraha i još niz tradicionalnih božićnih jela, a sve ukusno i fino, po receptima iz starih bilježnica naslijeđenih od majki i baka….
Mnogima najdraže doba, prosinac je poznat i kao posljednji mjesec u godini u kojem uživamo u blagdanskim druženjima, raznim slavljima i darivanjima naših najmilijih.
Ako bismo morali birati koji je proizvod glavna zvijezda svakog blagdanskog stola, ne bi nam bilo jako teško.
Novo svjetlo upaljeno je ovog adventa u srcu Zagreba. U danima kada smo navikli na zatvaranja, otvorena je La Riseria – nova gastro oaza u Gundulićevoj 5 u Zagrebu.
Sushi oaza Manga dobila je novu postaju na zagrebačkom Jarunu. Ovaj dobro poznati sushi bar na novoj lokaciji, čak i u ovim izazovnim vremenima, svim ljubiteljima japanske hrane nudi zanimljive i domišljate novitete poput zimskih sushija, koje možete naručiti ili ih spremiti sami kod kuće.
Volite li sushi ovaj će vas recept zasigurno obradovati, jer osim što je jednostavn za izradu oduševiti će vas rapsodija finih okusa lososa, krem sira i ostalih sočnih sastojaka.
Svoj omiljeni sushi možete naručiti putem dostave ili opcije pick-up.
Dodajte blagdanima dozu ekskluzivnosti kakvu i zaslužuju i nazdravite vrhunskim vinima Kabola. Možete ih kupiti na prekrasnom imanju vinarije u blizini Momjana, u kvalitetnijim vinotekama ili ih naručiti telefonom i mailom.
Autohtono, autentično, održivo, konkurentno i sigurno u budućnosti će određivati tijekove i rezultate turističke sezone
Torta od mrkve je domaće jelo u kojima će mnogi uživati. Ovaj ukusni desert prema receptima kako su radile naše bake oduševljavaju izgledom i okusom.