Gastro

Sjajan doručak od heljde je hajdina kaša s domaćim jajima

Neka vaš doručak bude prepun bjelančevina i vrijednih minerala i vitamina koje sadrži heljda koju još negdje zovu i eljda.

Zimska juha od čičoke i povrća ugrijat će nas baš kad nam treba

Zimska gusta juha u kojoj je čičoka ili divlji krumpir krepko je krem jelo prepuno kalcija, magnezija i ostalih nutritivnih vrijednosti koje su savršene za hladnije dane.

Peto ovogodišnje ocjenjivanje „Vinske zvijezde“

Vinske zvijezde – jesensko ocjenjivanje u Tajeru s dva velika zlata – 95 bodova!

Istra u srcu WOW-ica

U ova teška pandemijska vremena i lošim epidemiološkim uvjetima, grupa se odvažnih članica udruge WOW – iz Rijeke, Istre i Zagreba

Održani su 25. “Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom”

U prostoru D lounge & Cigar bara zagrebačkog hotela Le Premier, održani su 25. “Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom”.

Restoran zbog kojeg ćete još više zavoljeti Split

Hotel Ora već je dobro poznato ime na splitskoj turističkoj karti. Zamišljen kao mjesto koje uspješno spaja rad i odmor, tzv. hollywork, Ora je postao mjesto nove generacije mladih poslovnih ljudi koji vole svoj poso i uživaju u onome što rade, no u životu traže i druge užitke.

Gdje se proizvodi najskuplje vino na svijetu

Iako su nam prva asocijacija na dobra vina Italija i Francuska, u potrazi za jednom od svjetskih prijestolnica vina, ne moramo ići daleko – dovoljno je posjetiti Mađarsku

Klasici zagrebačkog restorana Apetit koje obožavamo već 10 godina

Ima jedna posebna zagrebačka gastro priča koja je započela prije deset godina i s jednakom strašću traje i danas.
2010. godine otvoren je danas nadaleko poznati zagrebački restoran Apetit.

Jetrica s palentom na venecijanski

Za sve koji vole “starinsku” kuhinju i okuse koji se pamte iz domaćih kuhinja juga ovaj će recept za jetrica i palentu na venecijanski biti prava poslastica.

Čokoladni San Apetit desert za sve čokoljupce

Ovaj slatki zalogaj od čokolade obožavat će svi sladokusci koji teško mogu zamisliti slasticu bez čokolade.