Neka vaš doručak bude prepun bjelančevina i vrijednih minerala i vitamina koje sadrži heljda koju još negdje zovu i eljda.
Zimska gusta juha u kojoj je čičoka ili divlji krumpir krepko je krem jelo prepuno kalcija, magnezija i ostalih nutritivnih vrijednosti koje su savršene za hladnije dane.
Vinske zvijezde – jesensko ocjenjivanje u Tajeru s dva velika zlata – 95 bodova!
U ova teška pandemijska vremena i lošim epidemiološkim uvjetima, grupa se odvažnih članica udruge WOW – iz Rijeke, Istre i Zagreba
U prostoru D lounge & Cigar bara zagrebačkog hotela Le Premier, održani su 25. “Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom”.
Hotel Ora već je dobro poznato ime na splitskoj turističkoj karti. Zamišljen kao mjesto koje uspješno spaja rad i odmor, tzv. hollywork, Ora je postao mjesto nove generacije mladih poslovnih ljudi koji vole svoj poso i uživaju u onome što rade, no u životu traže i druge užitke.
Iako su nam prva asocijacija na dobra vina Italija i Francuska, u potrazi za jednom od svjetskih prijestolnica vina, ne moramo ići daleko – dovoljno je posjetiti Mađarsku
Ima jedna posebna zagrebačka gastro priča koja je započela prije deset godina i s jednakom strašću traje i danas.
2010. godine otvoren je danas nadaleko poznati zagrebački restoran Apetit.
Za sve koji vole “starinsku” kuhinju i okuse koji se pamte iz domaćih kuhinja juga ovaj će recept za jetrica i palentu na venecijanski biti prava poslastica.
Ovaj slatki zalogaj od čokolade obožavat će svi sladokusci koji teško mogu zamisliti slasticu bez čokolade.