Svakog petka i subote Sindikat Food Club by Tvornica Kulture nudi jedinstven spoj gastronomskih užitaka i glazbeno-scenskog programa.
Za sve koji vole okus svježe ribe, ali ne mogu odoliti mirisu tartufa i sočnim okusima njoka ovo je savršen recept, a donosi nam ga popularni hrvatski chef David Skoko.
Jesen uvijek u nama budi snažnije kulinarske okuse i mirise, a kada se oni vežu za tartufe i ribu tunu onda želje za takvim specijalitetima ne manjka.
Legende o tartufima zanimljive su i intrigiraju maštu baš kao što njihov miris intrigira nepca.
Dobrom i sočnom rižotu teško tko može odoljeti, a još kada nam recept donosi chef David Skoko znamo unaprijed da će nas okusi osvojiti.
Uz praktično naručivanje iz auta, dostupna je dostava, a u restoranu se poslužuje i McCafé kava.
Vinski događaj mjeseca: predstavljena 4 hrvatska vina nagrađena visokim bodovima Decantera.
13. listopada nije bio zastrašujući petak 13., nego dan kad je popularna zagrebačka, ali i riječka i splitska ženska vinska udruga WOW
Premijerno je predstavljena nova berba vrhunskih vina Korlat u zagrebačkom restoranu Zinfandel’s.
Sunčana jesenska subota izmamila je u dvorište vinoteke Vintesa (Vlaška 63) brojne vinoljupce.