Gastro

Tvornica Kulture predstavila Food Club

Svakog petka i subote Sindikat Food Club by Tvornica Kulture nudi jedinstven spoj gastronomskih užitaka i glazbeno-scenskog programa.

Kad se spoje tartufi, crni njoki i svježa sabljarka – recept Davida Skoke

Za sve koji vole okus svježe ribe, ali ne mogu odoliti mirisu tartufa i sočnim okusima njoka ovo je savršen recept, a donosi nam ga popularni hrvatski chef David Skoko.

Tartar od tune s tartufima ala David Skoko

Jesen uvijek u nama budi snažnije kulinarske okuse i mirise, a kada se oni vežu za tartufe i ribu tunu onda želje za takvim specijalitetima ne manjka.

Zašto su tartufi najcjenjenija gastro delicija na svijetu

Legende o tartufima zanimljive su i intrigiraju maštu baš kao što njihov miris intrigira nepca.

Chef David Skoko donosi recept za rižot od bukovača i šampinjona

Dobrom i sočnom rižotu teško tko može odoljeti, a još kada nam recept donosi chef David Skoko znamo unaprijed da će nas okusi osvojiti.

McDrive Špansko – novi McDonald’s u Zagrebu

Uz praktično naručivanje iz auta, dostupna je dostava, a u restoranu se poslužuje i McCafé kava.

4 hrvatska vina nagrađena visokim bodovima Decantera

Vinski događaj mjeseca: predstavljena 4 hrvatska vina nagrađena visokim bodovima Decantera.

Prezentaciju četiri nagrađene vinarije

13. listopada nije bio zastrašujući petak 13., nego dan kad je popularna zagrebačka, ali i riječka i splitska ženska vinska udruga WOW

Korlat predstavio nove vinske dragulje

Premijerno je predstavljena nova berba vrhunskih vina Korlat u zagrebačkom restoranu Zinfandel’s.

WeekEnd Vibes & Wines – dođi, kušaj i kupi

Sunčana jesenska subota izmamila je u dvorište vinoteke Vintesa (Vlaška 63) brojne vinoljupce.