Za svoju petu obljetnicu popularni vinski festival organizira Gala večeru u dubrovačkom hotelu Excelsior uz chefa s iskustvom rada u najpoznatijem danskom restoranu „Noma“.
Mogu li riječi opisati miris i ukus proljeća? Upravo novi proljetni meni u Dubravkinom putu koji je osmislio novi chef Vedran Petranović dočarat će pravo proljeće na tanjuru.
Na sasvim nov način možete uživati u klasičnoj talijanskoj uskršnjoj slastici “Colomba Pasquale” u svome domu!
Lepršavost, svježina i lagana struktura vina Krauthaker Rosé Cuvée 2017, odličan su uvod u proljetna druženja.
Za sve koji će ovo proljeće otputovati do Londona, pripremili smo listu najboljih restorana koje možete posjetiti.
Klasični recept za musaku koju dodavanjem novih sastojaka može pretvoriti u različite varijacije okusa i mirisa.
Petu godinu zaredom u Dubrovniku će se održati Vinski festival Dubrovnik FestiWine, koji će u tjednu od 16. do 22. travnja okupiti zainteresirane vinare, one koji to tek namjeravaju postati ali i brojne ljubitelje vina.
Bliži nam se Uskrs i blagdansko vrijeme u kojem više trenutaka posvećujemo obitelji i bližnjima te druženju oko blagdanskog stola.
Govoriti o kuhinji – o francuskoj kuhinji – znači govoriti o radosti življenja, lakoći, optimizmu i zadovoljstvu » Alain Ducasse (kum projekta Goût de / Good France)
Palačinke su omiljena delicija koja se u različitim varijacijama jede od drevnih vremena. Američke palačinke koje nam predlaže Aperitivo bar s čokoladnim namazom, kokosom i šlagom te posute šećerom u prahu i listićima badema osvajaju već na prvi pogled.