Gastro

Vrhunski kuhar iz kultnog restorana Noma gostuje na FestiWine

Za svoju petu obljetnicu popularni vinski festival organizira Gala večeru u dubrovačkom hotelu Excelsior uz chefa s iskustvom rada u najpoznatijem danskom restoranu „Noma“.

Novi proljetni meni u Dubravkinom putu

Mogu li riječi opisati miris i ukus proljeća? Upravo novi proljetni meni u Dubravkinom putu koji je osmislio novi chef Vedran Petranović dočarat će pravo proljeće na tanjuru.

Sladoledno iznenađenje za Uskrs

Na sasvim nov način možete uživati u klasičnoj talijanskoj uskršnjoj slastici “Colomba Pasquale” u svome domu!

Vino Krauthaker Rosé Cuvée

Lepršavost, svježina i lagana struktura vina Krauthaker Rosé Cuvée 2017, odličan su uvod u proljetna druženja.

Ludi London: Najpopularniji restorani ovog proljeća

Za sve koji će ovo proljeće otputovati do Londona, pripremili smo listu najboljih restorana koje možete posjetiti.

Musaka od krumpira:neodoljiva u svako doba dana

Klasični recept za musaku koju dodavanjem novih sastojaka može pretvoriti u različite varijacije okusa i mirisa.

Vinski festival Dubrovnik FestiWine

Petu godinu zaredom u Dubrovniku će se održati Vinski festival Dubrovnik FestiWine, koji će u tjednu od 16. do 22. travnja okupiti zainteresirane vinare, one koji to tek namjeravaju postati ali i brojne ljubitelje vina.

Tomić Illyricum 2015, kao posveta povijesnoj baštini

Bliži nam se Uskrs i blagdansko vrijeme u kojem više trenutaka posvećujemo obitelji i bližnjima te druženju oko blagdanskog stola.

Jedinstvena prilika: okusite Francusku

Govoriti o kuhinji – o francuskoj kuhinji – znači govoriti o radosti življenja, lakoći, optimizmu i zadovoljstvu » Alain Ducasse (kum projekta Goût de / Good France)

Započnite dan ukusnim doručkom: Američke palačinke

Palačinke su omiljena delicija koja se u različitim varijacijama jede od drevnih vremena. Američke palačinke koje nam predlaže Aperitivo bar s čokoladnim namazom, kokosom i šlagom te posute šećerom u prahu i listićima badema osvajaju već na prvi pogled.