Ukusni kolačići za ovo prekrasno pred Božićno doba.
Pravi užitak na stolu uz bogate punjene lignje.
Donosimo vam odličan recept za medenjake iz tradicionalne austrijske kuhinje. Priprema suhog kolača medenjaka različita je od zemlje do zemlje, no na jednom od naših putovanja došli smo do jednog odličnog recepta, za ovu slatku poslasticu, koji će vas oduševiti.
Donosimo vam odličan recept iz francuske kuhinje.
Pripremite u svom domu odlične kuhane mliječne kreme.
Stigao je mladi Beaujolais! Vrijeme je kada na našim stolovima dolaze na red šarene i vesele boce etikete mladog vina Beaujolaisa, a na pločama vinskih barova i restorana diljem svijeta natpis „Le Beaujolais Nouveau est arrivé“.
Odličnom kombinacijom sastojaka u trobojnom desertu, oduševit ćete cijelu obitelj.
Rižoto s bijelim tartufom najpoznatije je obilježje Istre, a ovaj jednostavan, ali bombastičan recept, donosi nam svjetski kuhar, Giuseppe Daddio.
Ukusni čokoladni zalogaj za sve generacije.
Isprobajte bosansku kuhinju u svom domu i napravite jedinstveni, tradicionalni “Bosanski lonac”.