Gastro

Bruskete caprese s rajčicom i rukolom

Donosimo Vam ukusno i zdravo hladno lagano predjelo.

Kako se postaje vrhunski poznavatelj vina – Master of wine?

Kako postati Master of wine i koje uvjete moramo udovoljiti? Sommelierka Jelena Šimić Valentić ima odgovore upravo na ta pitanja.

Rižoto sa sušenim rajčicama osvaja nepca na prvu

Ovaj rižoto sa sušenim rajčicama, i za one koji vole nove okuse pjenušcem, pravo je osvježenje na nepcu, a recept je jednostavan i brz za pripremu ručka ili fine večere.

Čeličite zdravlje uz kukuruzno mlijeko

Jeste li ga ikada probali kukuruzno mlijeko? Ako niste, pravo je vrijeme da ga i isprobate.

Gužvara ili gibanica sa sirom i špinatom

Ovaj recept za gužvaru, ili gibanicu kako je neki zovu, toliko je jednostavan da će vas sigurno osvojiti, a sir i špinat u kombinaciji daju poseban okus ovom domaćem jelu.

Što žene žele

ŠTO ŽENE ŽELE je akcija izbora najboljih vina u prošloj godini po izboru ženske udruge Women On Wine – WOW.

Stina Pošip

Još jedno inozemno priznanje za Stinu, ovaj put Stina Pošip!

Uskrsna pita s pinjolima i ricotta sirom

Uskrsna pita s pinjolima i ricotta sirom zasigurno će biti delicija koju će svi željeti kušati.

Proljetna fritata s mladim lukom

Odličan recept za proljetne dane.

Pletenica

Austrija je domovina izvrsnih pekarnica čija slava seže daleko unatrag u carska vremena.